ON MI JE KUPIO PRVI BICIKL I IGRAO JE BALET: Ivana Peters raznežila fanove sećanjem iz detinjstva!

Bivša članica grupe "Tap 011", Ivana Peters, kao i mnogi od nas nostalgična je prema prošlim vremenima i rado se seća lepih događaja iz detinjstva.

Ona se na današnji dan prisetila svog deke, koji bi da je živ, danas slavio 92. rođendan. Uz fotografiju deke i bake podelila je i interesantnu priču koja je raznežila njene fanove:

- Moja nana i moj deda. Deda Konstantin se rodio na današnji dan 1926. Ne znam sa li sam ga ikada videla bez brkova. Kupio mi je prvi bicikl i stalno putovao u Kinu i Švajcarsku i ne znam sve gde još... Rođen u srcu Beograda, išao u Prvu mušku gimnaziju. Kao njegova sestra i majka igrao je balet! Prešao na folklor u "Cvetković" i upoznao Saru. Titov gardista 3 godine - započela je pripovedanje pevačica, a zatim nastavila:

- Kasnije je bio stručnjak za telekomunikacije u Jugoslaviji i tražili su ga i izvan zemlje da radi, ali on nije hteo. Za svaku Olimpijadu i dešavanje tog tipa bilo je traženo njegovo znanje. Nije kapirao kada je ne zapamtim neku formulu iz matematike ili fizike ili kako nisam naučila- passe compose, ali znam da je bio ponosan na mene - napisala je ona emotivno.

A post shared by Ivana (@ivanapeters) on


Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: Instagram/ivanapeters

Pogledajte još