RAZVOD NA POMOLU: Marko Mišković obećao Emini da će zbog nje ostaviti ženu?!

Par u poslednjih nedelju dana razmenio veliki broj SMS-ova.

Između ostalog, Marko Mišković je pre nekoliko dana napisao Emini poruku sledeće sadržine:

- Neću te više nikada ispustiti. Boriću se za našu ljubav. Razvodim se u narednih šest meseci, a kroz godinu dana će svi znati da smo ponovo zajedno - piše u poruci koju je Mišković poslao svojoj neprežaljenoj ljubavi, dok mu je Emina na sve to odgovorila:

- Tako je najbolje. Moramo da vodimo računa o deci i njihovim osećanjima - odgovorila mu je Emina.

Kako tvrdi izvor blizak paru, pevačica je bila i te kako oduševljena saznanjem da Marko nikada nije digao ruke od njihove ljubavi, te će se i sama potruditi da ih više niko ne razdvoji.

- Emina je dugo patila nakon raskida sa Markom. Njih dvoje su verovali kako su suđeni jedno drugom, ali pošto su se porodice urotile protiv njihove veze, oni nisu imali izbora. Protiv njihove ljubavi nije bio samo Markov otac, Miroslav, već i Eminin brat Mirsad. On je bio uporan da Emina ostavi biznismena, a na kraju su svi bili srećni i zadovoljni osim Marka i Emine. Ipak, pošto ljubav pobeđuje sve, čini se da ni vreme koje je prošlo nije uspelo da naruši emocije koje gaje jedno prema drugom - tvrdi izvor.

Emina i Marko nikada nisu zaboravili na ljubavnu vezu koju su imali, a da je zaista tako, pisalo se i 2016. godine, kada je otkriveno da pevačica šalje poruke bivšem dečku. Naime, ona mu je svake godine čestitala rođendan, a s vremena na vreme zanimalo ju je i kako on provodi vreme.

Inače, sin Miroslava Miškovića oženio se pre tri godine.

Pevačica Jovana Nikolić i Marko Mišković venčali su se u tajnosti nakon sedam godina zabavljanja, a u međuvremenu su dobili i ćerkicu Antoninu. Jovana je bila u sedmom mesecu trudnoće kada je Marko uhapšen. Nakon što je Mišković optužen za utaju poreza i pušten na slobodu uz jemstvo od 3,3 miliona evra, nastavili su zajednički život i 27. januara 2015. vezu su krunisali brakom.

Izvor: Alo!
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još