EMINA I MARKO PROMENILI BROJEVE I NASTAVILI PREPISKU: Oglasio se advokat bračnog para Mišković

Naime, Emina i Marko su, u strahu od hakera, rešili da promene brojeve telefona, u nameri da i dalje, bez ičijeg znanja, ostanu u kontaktu.

- Emina i Marko već nekoliko dana pokušavaju da shvate kako je njihova privatna prepiska procurila u javnost, tim pre što su sigurni da ni jedno, ni drugo nikome ne bi odali tu tajnu. Jedini zaključak do kojeg su sada došli jeste da su im hakovani telefoni i da je na taj način obelodanjeno sve što su jedno drugom pisali. Uprkos tome, njih dvoje i dalje žele da ostanu u kontaktu, pogotovu što njihova ljubav nije prestala ni posle deset godina od raskida - kaže izvor i nastavlja:

- Sada nameravaju da promene brojeve telefona, kako bi ovoga puta bili sigurnu da će njihova tajna prepiska takva i ostati - kaže izvor na početku razgovora za "Alo!" i otkriva da su privatne poruke koje su objavljene izazvale opštu pometnju u porodici Mišković.

- Malo je reći da je Marko burno reagovao kada je u novinama pročitao sadržaj poruke koje je poslao svojoj neprežaljenoj ljubavi. Prva misao mu je bila kako da se opravda pred suprugom Jovanom, sa kojom ima ćerku, a potom i kako ocu da objasni da neće odustati od ljubavi sa Eminom. Međutim, u prvi mah je uspeo da ubedi suprugu da mu neko smešta aferu sa pevačicom, ali kada su objavljene poruke u kojima je Jahovićevoj napisao da će se razvesti, svi njegovi napori su pali u vodu - kaže izvor i nastavlja:

- Marko već danima izbegava komunikaciju sa Jovanom i smišlja načine kako će da joj se opravda i izvini za poniženje koje joj je priredio. Bez obzira na to da li će ostati zajedno, ipak je ona majka njegovog deteta, i teško mu je što je za poruke saznala na takav način - kaže naš izvor i objašnjava:

- Sa druge strane, njegov otac ni u jednom trenutku nije posumnjao u autentičnost tih poruka, pogotovo što zna šta je sve pre deset godina morao da uradi kako bi osujetio njihovu ljubav. Za sada njih dvojica nisu razgovarala o toj temi, ali onima koji su dobro upućeni u njihov odnos jasno je da će mu "tata i dalje braniti" da bude sa Eminom, kako je uostalom i sam napisao u poruci - kaže izvor i dodaje:

- Kada se podvuče crta, Marko je ipak srećan što su poruke izašle u javnost, jer mu je jasno da će sve morati da se sazna. A bolje pre nego kasnije - zaključuje izvor.

Emina Jahović i Marko Mišković su započeli prepisku ubrzo nakon pevačicinog razvoda, a jedna od prvih poruka koje je Mišković poslao bivšoj ljubavi glasila je:

- Tata mi je branio ljubav sa tobom, ali mi smo suđeni jedno drugom - napisao je Marko Emini.

- Neću te više nikada ispustiti. Boriću se za našu ljubav. Razvodim se u narednih šest meseci, a kroz godinu dana će svi znati da smo ponovo zajedno - pisalo je u drugoj Markovoj poruci, dok mu je Emina na sve to odgovorila:

- Tako je najbolje. Moramo da vodimo računa o deci i njihovim osećanjima.

Miškovićev advokat je u izjavi za srpske medije istakao da njegov klijent nema kontakt sa pevačicom.

- Gospodin Marko Mišković je godinama u srećnom i stabilnom braku sa gospođom Jovanom Mišković sa kojom ima ćerku. Spekulacije domaćih medija da je njihov brak u krizi je samo medijska farsa. Takođe napominjem da se ovim neistinitim informacijama kojima se zadire u privatnost jedne porodice, narušava čast i ugled mog klijenta i članova njegove porodice koja se mora poštovati čak i od strane medija - stoji izmedju ostalog u demantiju njegovog advokata Andreja Prekajskog, a prenosi "Blic".

Izvor: Alo!
Foto: Svet/CPG/Arhiva

Pogledajte još