ZNAM NJENE DRUGARICE, TAKO SMO SE UPOZNALI: Stefan Karić progovorio o navodnoj vezi sa Kijom Kockar!

Društvene mreže preplavio je snimak na kojem se čuje kako novi učesnik "Zadruge" Đomla Panamera priča o tome kako je Kija Kockar dva dana pred ulazak u "Zadrugu" provela sa Stefanom Karićem, u njegovom domu na Zvezdari!

Kako je rekao, to mu je navodno lično rekao Stefanov otac, a Đomla je kazao i da su neke majice koje su stigle Kiji na poklon upravo od Stefana Karića.

Ovim povodom pozvali smo Stefana koji kaže da ništa od toga nema veze sa istinom.

- Mi ništa nismo imali. Jednom sam je video, ne mogu čak ni da se setim gde smo se upoznali. Znam neke njene drugarice, tako smo se i upoznali. Znamo se na "ćao-ćao". Šokirao sam se, ne mogu da verujem šta ljudi lupetaju. Ja sve najbolje imam da kažem i za nju, i za Slobu i za Lunu - kaže Stefan.

Karića smo pitali i za majice sa likom Pabla Eskobara koje Kija nosi u Zadruzi, a koje joj je navodno upravo on poslao.

- Ne znam koje majice su u pitanju, niti znam kako se to šalje, niti gde se šalje. To nema veze sa mnom - kaže Stefan.

Na našu konstataciju da i on nosi te majice, što se da videti na njegovim fotografijama, kaže sledeće:

- Pa ja volim Pabla Eskobara. (smeh) Muškarac sam, gotovim te priče, ali nemam nikakve veze sa tim što i ona nosi to. Svašta, ja ću da šaljem Pablo Eskobar majice... (smeh)

Karića smo pitali i za to što je Đomla Panamera rekao kako mu je upravo Stefanov otac lično rekao da je Kija kod njega spavala dva dana, u kući na Zvezdari.

Međutim, Stefan kaže da i njegov otac, kao ni Đomla, ne govori istinu.

- Ma daj, molim te! Kakav Đomla Panamera?! Sramota me je, stvarno. Ja nisam u toj priči. To je izmišljena priča da bi bio u centru interesovanja. I moj otac... Čovek me je blokirao na Instagramu jer lupeta neke stvari. Sramota me je stvarno da pričam o tome... Piše neke stvari da bi se smejali ljudi, ne da bi on mene uvredio - završava Stefan za "Telegraf".


Izvor: Telegraf.rs
Foto: Instagram/karic_stefan/kijakockar_jedinipraviprofil

Pogledajte još