ZNAM NJENE DRUGARICE, TAKO SMO SE UPOZNALI: Stefan Karić progovorio o navodnoj vezi sa Kijom Kockar!

Foto: Instagram/karic_stefan

Društvene mreže preplavio je snimak na kojem se čuje kako novi učesnik “Zadruge” Đomla Panamera priča o tome kako je Kija Kockar dva dana pred ulazak u “Zadrugu” provela sa Stefanom Karićem, u njegovom domu na Zvezdari!

Kako je rekao, to mu je navodno lično rekao Stefanov otac, a Đomla je kazao i da su neke majice koje su stigle Kiji na poklon upravo od Stefana Karića.

Ovim povodom pozvali smo Stefana koji kaže da ništa od toga nema veze sa istinom.

Mi ništa nismo imali. Jednom sam je video, ne mogu čak ni da se setim gde smo se upoznali. Znam neke njene drugarice, tako smo se i upoznali. Znamo se na “ćao-ćao”. Šokirao sam se, ne mogu da verujem šta ljudi lupetaju. Ja sve najbolje imam da kažem i za nju, i za Slobu i za Lunu – kaže Stefan.

Karića smo pitali i za majice sa likom Pabla Eskobara koje Kija nosi u Zadruzi, a koje joj je navodno upravo on poslao.

Ne znam koje majice su u pitanju, niti znam kako se to šalje, niti gde se šalje. To nema veze sa mnom – kaže Stefan.

Na našu konstataciju da i on nosi te majice, što se da videti na njegovim fotografijama, kaže sledeće:

Pa ja volim Pabla Eskobara. (smeh) Muškarac sam, gotovim te priče, ali nemam nikakve veze sa tim što i ona nosi to. Svašta, ja ću da šaljem Pablo Eskobar majice… (smeh)

Karića smo pitali i za to što je Đomla Panamera rekao kako mu je upravo Stefanov otac lično rekao da je Kija kod njega spavala dva dana, u kući na Zvezdari.

Međutim, Stefan kaže da i njegov otac, kao ni Đomla, ne govori istinu.

Ma daj, molim te! Kakav Đomla Panamera?! Sramota me je, stvarno. Ja nisam u toj priči. To je izmišljena priča da bi bio u centru interesovanja. I moj otac… Čovek me je blokirao na Instagramu jer lupeta neke stvari. Sramota me je stvarno da pričam o tome… Piše neke stvari da bi se smejali ljudi, ne da bi on mene uvredio – završava Stefan za “Telegraf”.


Izvor: Telegraf.rs
Foto: Instagram/karic_stefan/kijakockar_jedinipraviprofil

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.