PROZIVKE ZA PRAZNIK: Sonja čestitala ženama 8. mart, a zatim je usledio Lukasov brutalni odgovor!

Foto: Hello!/Arhiva

Prošlu godinu na estradi definitivno je obeležio razvod popularnog para, pevača Ace Lukasa i dizajnerke Sonje Vuksanović, a sudeći prema porukama koje upućuju putem društvenih mreža, još uvek nisu zakopali ratne sekire.

Slična situacija desila se i danas. Naime, Sonja je na svom Instagram profilu čestitala svim pripadnicama nežnijeg pola Dan žena uz fotografiju krune i natpis "Kad me neko pita: Šta misliš ko si ti?" na šta je pevač burno reagovao.

A post shared by SONJA (@sonja__sv) on

On je na svom Instagram profilu u okviru opcije Insta story svima pojasnio šta misli o Sonjinoj objavi:

- Lepo je kad te pitaju, šta misliš o sebi ili ko si (ti)? Još je lepše kad im ti kažeš ili pokažeš ko si. A još je lepše kada tako lepo i visoko, Boga mi i previsoko o sebi misliš! A "prava je stvar kada dođu i pitaju te ko si!" Blago onom ko je u životu (više puta) imao priliku i "čast" da mu ga neko postavi! Eto, ja te prilike imao nisam! Izgleda, nisam siguran, ali mi se čini da znaju ko sam, pa me možda zato niko ni ne pita! Šta misliš ko si? Čudno pitanje, ako te već znaju? Kraljeve i kraljice krunišu podanici, a oni koji ih nemaju, krunišu se sami! Nemam ni ja podanike, ali mi krunu staviše oni, a nema ih mnogo, par miliončića, koji me izgleda vole! Kad je staviš sam hoće da spadne! Imam jednu pesmu za podsetiti- Niko 1, 2, 3... Možda si jedan od njih i ti! - bio je direktan Lukas.

A da li će mu bivša draga nakon ove objave ostati dužna, ostaje nam da vidimo.

Foto: Instagram/aleksandar_vuksanovic_official

Autor. nadlanu.com/V.A.

Foto: Hello!/Arhiva, Instagram/sonja_sv/aleksandar_vuksanovic_official

Pogledajte još