MIA I BOJAN ZNAJU DA UŽIVAJU: Prva romantična šetnja novopečenih roditelja, pali poljupci! (FOTO)

Kako je pevačica veliki ljubitelj Instagrama i rado objavljuje fotografije, fanovi su mogli da isprate svaki trenutak njene trudnoće, a srećna mama je odmah nakon rođenja ćerke Eme, podelila sliku iz porodilišta koja je izazvala veliki broj komentara.

Dok je mnogima ova slika naterala suze na oči i probudila najlepše emocije, drugi su pak prokomentarisali kako je ovaj sadržaj mogla da sačuva za sebe i izabranika Bojana Grujića. Mia je tada napisala:

- Znam da je slika prilično neobična, ali želela sam da vidite kako izgleda prvi kontakt majke i bebe u porođajnoj sali. Koliko na ovoj slici ima emocija, ljubavi, straha, sreće, adrenalina, svega onoga što ne može u reči da stane. Hvala mojoj doktorki koja mi je napravila ove fotografije.

Novopečeni mama i tata iskoristili su sunčan dan za šetnju bez naslednice, koja je još uvek mala za avanture po svetu. Pevačica je sa ponosom pokazala kako izgleda nakon porođaja, a fanovi su bili oduševljeni.Usledile su brojne čestitke, ali i pohvale za izgled.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: miaborisavljevic/Instagram

Pogledajte još