POLICIJA U ZADRUZI: Jelena Krunić ne odustaje od namere da na silu uđe u rijaliti!

Igračica je nakon diskvalifikacije iste večeri sa sobom odnela svu garderobu i od tada se nikome nije javljala. Tako je bilo do pre dve nedelje, kada je počela da dolazi svakodnevno, insistirajući da joj se dozvoli ulazak u spavaću sobu da bi preuzela svoje stvari. Producenti joj nisu dozvolili da uđe, jer je to protiv pravila rijalitija, ali su joj obećali da će proveriti da li u garderoberu još uvek ima njene odeće i obavestiti je o tome.

Ona, međutim, ne odustaje od namere da na silu uđe u rijaliti. Tako je u subotu sa Tijanom Ajfon ponovo došla u Šimanovce i napravila haos ispred studija. Pretila je da će se pobiti sa obezbeđenjem ako joj ne dozvole da prođe kroz kapiju, vikala je i psovala, pa su organizatori morali da pozovu policiju. Nakon saslušanja na licu mesta, policajci su Jelenu opomenuli da će je privesti u stanicu ako nastavi da pravi nered i preti ljudima iz produkcije. Krunićka je nakon toga otišla i ubrzo se oglasila na društvenim mrežama:

- Ne daju mi da uđem unutra! Rekli su mi sada da će oni doći i doneti mi moje stvari iz Zadruge. Pitala sam ih šta će biti ako ne budu sve moje stvari tu, oni su mi rekli da prekontrolišem, pa će oni zvati - rekla je bivša učesnica rijalitija.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Jelena Krunic-Printscreen/Youtube

Pogledajte još