Pravo lice Saše Popovića i njegove žene Suzane: Komšije otkrile šta se dešava iza zatvorenih vrata

Saši su komšije i kolege Lepa Brena i Dragan Kojić Keba, a odmah iza njihovih luksuznih domova nalazi se prostrano fudbalsko igralište. Jedan komšija je otkrio da je policija na pragu otkrića ko je opljačkao njihovog poznatog suseda.

-Saša se ne kreće po komšiluku, ali često šeta po igralištu ovde jer mu je iza kuće. Tu ga sretnem često, Keba mu je blizu pa šetaju i trče zajedno. Baš pre neko veče sam tu video četiri policajca koja su pričala sa Suzanom. Otišli su do ćoška igrališta i gledali, nešto su našli. Mislim da je reč o sefu, da je tu bio bačen deo obijenog sefa Saše Popovića. Prvo su dva policajca stigla, a onda su došla još dva i pozvala Suzanu - otkriva komšija, koji zarad dobrih odnosa sa Sašom nije hteo da se predstavi.

Mislimo da je to uradio neko od Popovićevih ljudi. Pred kućom je portir, tu su i rampa i kamere, kako neko da uđe, a da ništa nije odvaljeno?! Ovo nije mogao biti bilo ko, garantujem - dodaje komšija.

Čak ni ćerku Aleksandru ne viđam. Njih stalno odvoze i dovoze vozači, a nešto se i ne druže sa nama koji u naselju stanujemo. Verovatno ne želi, ipak je on poznat, a takve su javne ličnosti - kaže jedna starija gospođa. Kako su rekli u obližnjim prodavnicama i marketima, bračni par Popović-Jovanović ih zaobilazi.

Izvor: glossy.espreso.rs

Foto: sasa_popovic_grand/ Instagram

 

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.