POGREŠNA PROCENA: Vesna Zmijanac odbila da otpeva tri Cecina velika hita!

Bez njenih pesama ne može da prođe nijedno slavlje.

- "Nevera moja", "Jorgovani" i ima još takvih pesama bez kojih ne može da se zamisli slavlje. "Neveri" ima jedno 40 godina, "Jorgovani" su snimljeni pre nego što se Nikolija rodila. Ima tu mnogo pesama "Kazni me kazni", "Ne kunite crne oči" i tako dalje - rekla je Vesna Zmijanac u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Ipak, Vesna prizanje da je bilo i pesama oko kojih se dvoumila i nije ih snimila, a ispostavilo se da su te numere kasnije postale veliki hitovi. Naime, Vesna je odbila nekoliko pesama koje su obeležile karijeru Svetlane Cece Ražnatović.

- Neke od pesama koje nisam snimila su "Idi dok si mlad", "Beograd", "Zaboravi", to su sve pesme koje su rađene za mene, a to je i "Srce je moje violina". To je isto trebalo da bude kod mene na albumu, ali su ušli "Jorgovani". Tada je bila crna ploča i nije moglo da stane 13 pesama i morali smo da skinemo jednu pesmu da bi stali "Jorgovani". Alpsolutno niko nije bio za "Jorgovane", čak je i Kornelije Kovač jedva uradio aranžman. I ja tad skinem "Srce je moje violina" i dam je Lepi Lukić - otkrila je pevačica.

Izvor: Alo!
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još