VODAVODA osvaja zemlje Zaliva

Nakon što je osvojila tržište Kuvajta, VODAVODA se od prošlog meseca prodaje i na teritorijama Katara, Saudijske Arabije i Bahreina.

Ovo su sa zadovoljstvom danas u Domu VODAVODE u Banji Vrujci saopštili kreator brenda VODAVODA Vojin Đorđević i gospodin Abdulazis Abdin, generalni menadžer kompanije Caro General Trading Co.W.LL, distributer jedine srpske arteške vode za zemlje Zaliva.

Svoje inostrane partnere, brend VODAVODA dočekao je na tradicinalni srpski način, a potom su gosti obišli Dom Vode i liniju na kojoj se VODAVODA flašira.

Budući da ni posle višegodišnjeg poslovnog razvoja nisu odustali od svoje misije, uvaženim gostima kreativno je dočarana misija VODAVODE po kojoj je sve moguće ukoliko se čvrsto veruje, te ne čudi što su gosti veoma emotivno reagovali na nastup pevačice Tijane Dapčević koja je zajedno sa dečijim horom „Astrali“, osnovne škole Miloš Crnjanski, izvela kompoziciju „When you belive“ koju su svojevremeno u duetu otpevale Vitni Hjuston i Maraja Keri.

Odmah nakon toga, zvanice i mediji uputili su se na izvor VODAVODE, a kreator brenda VODAVODA, Vojin Đorđević nije krio svoje zadovoljstvo što u Domu VODAVODA može da ugosti partnere iz zemalja Zaliva.

- Preduslov za ovu saradnju je vrhunski kvalitet, mineralni sastav, ali i vanserijski i vanvremenski savrsen dizajn koji naša voda poseduje. Sa sigurnošću nam je velika prednost što predstavnici zemalja Zaliva znaju da je VODAVODA jedina arteška voda u Srbiji, što je u svetu veoma bitan faktor. Jako sam srećan što smo još jednom imali priliku da ugostimo Abdulaziza Abdina i distributere koji su već dobri ambasadori Brenda VODAVODA u svojim zemljama. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo im tokom trodnevne posete uručiti i zvaničnu akreditaciju koja je potvrda da baš oni ispunjavaju sve uslove za distribuciju naše vode u Bahrein, Katar, Saudijsku Arabiju pored Kuvajta gde je VODAVODA već dobro poznat brend – ističe Vojin Đorđević, dok Abdulazis Abdin ispred generalnog distributera za zemlje Zaliva kaže kako je uveren u uspeh VODAVODE na ovim tržištima.

- U Kuvajtu je VODAVODA naišla na veliki uspeh i za kratko vreme postala glavni konkurent za svetske proizvođače, za šta je prevashodno zaslužan sastav vode i dizajn ambalaže. Zato sam srećan što ćemo nastaviti saradnju, a Bahrein, Katar i Saudijsku Arabiju upoznati sa VODAVODOM – završava čelnik kompanije Caro General Trading Co.W.LL.

VODAVODA potiče iz Banje Vrujci, sa dubine od 605 metara. Flašira se na izvoru, bez ikakve obrade, u Novom domu VODAVODE. Nosilac je sertifikata NSF, kao prva mineralna voda iz Srbije, čime je svrstana u red najprestižnijih voda na svetu, kao što su Evian, Eden, Fiji.

Foto: Promo

Pogledajte još