JOVANA JEREMIĆ OTVORILA DUŠU: Mnogi su mislili da sam samo za zabavu i da nikada neću biti dobra domaćica!

Voditeljka emisije "Upoznajte parove", Jovana Jeremić, sa svojim suprugom Vojislavom Miloševićem uživa u poslednjem tromesečju trudnoće, a sudeći po fotkama na Instagramu, političar je drži kao malo vode na dlanu.

Ovoga puta uživali su u jednom restoranu na Dunavu koji je Jovanu naterao na razmišljanje koje je podelila sa fanovima.

- Nikada se ne vodite onim što vidite na prvi pogled. Izgled neretko vara. Biser se nalazi u staroj hrapavoj oronuloj školjki. Potrebno je zagrebati po površini i doći do srži. Krvi. Pore. Kosti. Muškarci vrlo greše kada žene svrstavaju u dve svima znane kategorije ne sagledavši celu situaciji spolja i iznutra. Dok sam bila devojka, za one koji nisu znali moje poreklo, obrazovanje, gentski kod krvi i moju ćud, mnogi su imali predrasude prema meni: od toga da sam samo za zabavu, provod, dobra, ali luda, do toga da nisam dobra domaćica, da nikad neću biti uzorna supruga i požrtvovana majka. Neki su se u tom sudu ogrešili. Mnogi opekli. A najveći broj je onih koji žale zbog svog neutemeljenog stava i mogućnosti koje su imali, ali nisu iskoristili na ozbiljan i pravi način. Samo mali broj muškaraca je znao da prepozna ozbiljnost poput smrti u meni. Samo pravi muškarci su znali da zagrebu, istraže, provere moja jutra, noći posle gašenja reflektora, moje sate koje sam od malena trošila na usavršavanje sebe kroz knjige, ali i treninge. Ja sam samo ta dva sveta poznavala do svoje 23.g. I danas se ništa nije promenilo. Iza šminke, parfema, lažnog sjaja i vreve javnosti, popularnosti, krije se usamljena devojčica sa knjigom pored vode koja se sunča i katkat pogledom uprtim u reku razmislja o svemu sto je prošlo i što tek dolazi. Nekad u strahu od onog sto je čeka, ali uvek ponosna na svoje odluke i dela koja su znala biti vrlo bolna, nepopularna, diktatorska poput reza na otvorenoj rani bez anestezije - napisala je ona, a zatim uputila savet pripadnicima jačeg pola:

- Zato, muškarci, bolje analizirajte žene. Nisu sve iste. I ne vodite se spoljašnošću i onim što vam zena servira u prvi mah. Može vam servirati postenje svetice, a biti okoreli lažov i prevarant. S druge strane, može biti normalna devojka, slobodnijeg, dražesnog, radosnog, šbezbrižnog ponažanja, a da sutra bude savršena žena, majka, supruga. Dobro proverite osobe koje vam privlace pažnju. Budite špijuni svoje sopstvene sreće jer vaša budućnost neće zavisiti od onoga što je vidljivo golim oko, već od onoga što suštinu čini.

Foto: Instagram/jovana_jeremic_official-PrintScreen

Autor: nadlanu.com/V.A.

Foto: Instagram/jovana_jeremic_official-PrintScreen

Pogledajte još