NE BRINITE SE: Osam situacija iz filmova za odrasle koje muškarci uopšte ne očekuju u stvarnosti

Da li znate šta muškarci ne očekuju u vas u krevetu?

Grub seks

Strastveni poljupci i poneka grubost kod većine parova je sasvim uobičajena stvar, ali nema muškarca koji neće zinuti u momentu kada izvadite lisice.

Živopisan i detaljan „prljavi“ razgovor

Prljavi razgovor može i te kako da rasplamsa strasti u krevetu, zbog čega se nalazi na listi najpoželjnijih stvari mnogim partnerima. Ipak, detaljno i živopisno opisivanje šta želite da vam partner radi se ipak samo dešava u porno filmovima.

Savršena šminka

Tačno je da su dame u filmovima za odrasle gotovo uvek kompletno našminkane, ali u realnosti to ne bi trebalo da radite. Prvo zato što će vam se verovatno veoma brzo razmazati, a drugo zato što će muškarac više uživati da vas vidi u prirodnom izdanju.

Potreba za ejakulacijom na vašem licu ili grudima

Zašto uopšte želite da sperma završi na vašem licu ili grudima? Budite uvereni da muškarcima u tom trenutku uopšte nije bitno gde će da završe.

Vikanje

Sasvim je normalno da u toku seksa koji vam pruža užitak pustite glas – i to veoma imponuje partneru. Ali vrištanje ili glumljenje istog, ne smatra se poželjnim i sa tim je saglasna većina muškaraca.

Žestoka ženska ejakulacija i izbacivanje telesnih tečnosti

Mnoge žene ne mogu da postignu ejakulaciju, iako je to zaista nešto što svaki muškarac doživljava vrhunskim iskustvom. Zaboravite i na izbacivanje drugih telesnih tečnosti jer mogu biti šokantne.

Energično skakanje po njegovom penisu

Seks treba da bude zabavno i opuštajuće iskustvo, a nikako ne trening.

Prevelika vlažnost

Na vlažnost najviše utiče napaljenost, ali budite uvereni da nijedna osoba ne može potpuno prirodno da ovlaži do te mere da lubrikant uopšte nije potreban. To je nadljudski.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još