Dva događaja na temu kriptovaluta koja ne smete propustiti!

4. maja u Domu Omladine održaće se Edukacija Bitcoin Asocijacije Srbije, dok će Asocijacija svoju drugu godišnju konferenciju realizovati dva dana kasnije, 6. maja, takođe u Domu Omladine u Beogradu.

Edukacija Bitcoin Asocijacije Srbije zamišljena je kao celodnevni edukativni program na polju kriptovaluta i razvoja servisa nastalih na kriptovalutama i blokčejn tehnologiji, gde vas očekuju predavanja o ICO načinu finansiranja i njegovoj mogućoj primeni u vašim projektima. Vrhunski regionalni stručnjaci ove oblasti predočavaju šta je potrebno da budete obučeni za kripto-ekonomiju.

Dva dana kasnije, 6. maja, na istom mestu, održava se Konferencija Bitcoin Asocijacije Srbije, koja je potpuno besplatna i koja će po prvi put u Srbiji okupiti najeminentnije govornike iz oblasti bitkoina, kriptovaluta i blokčejn tehnologije, stručnjake iz oblasti sajber bezbednosti, regulatore kao i goste iz Blockchain Inicijative Srbije, Ministratsva trgovine, turizma i telekomunikacije. Takođe, čućemo i reč pravnika koji se usko bave ovom oblašću.

- I pored velikih imena domaće i regionalne kripto scene, definitivno najveća zvezda konferencije biće Blokčejn Technologist i preduzetnik Craig Sellars, poznatiji kao Kripto Šaman, čuven po stvaranju Bitfinex menjačnice i Tether.to sistema. Takođe, po prvi put za istim stolom naći će se predstavnici Bitcoin Asocijacija Hrvatske, Slovenije i Srbije, koji će raspravljati mogućnostima kripto zajednice u regionu. – ističu iz Asocijacije.

ECD servis, kao jedan od osnivača Bitkoin Asocijacije Srbije, se kontinuirano trudi da širi svest o kriptovalutama i blokčein tehnologiji, i njihovoj važnosti. Zato su, zajedno sa Asocijacijom, obezbedili da konferencija bude besplatna i dostupna svima. Pored toga, ECD tim je pripremio i iznenađenja za posetioce, tako da obavezno posetite i njihov stand!

Najsvežije, relevantne i korisne informacije na temu kriptovaluta vas čekaju, tako da požurite sa prijavama za edukaciju i konferenciju jer je broj mesta ograničen.

Pogledajte još