VODEĆI BIZNIS DOGAĐAJ 2024. GODINE: Adria Summit treću godinu zaredom okuplja regionalnu biznis elitu

Regionalni poznati lideri e-trgovine i preduzetništva pripremaju se za jedan od najuzbudljivijih događaja u regionu - Adria Summit. Ova ekskluzivna konferencija, već treću godinu zaredom, obeležava svoju prisutnost na prestižnim lokacijama - hotel Kempinski Adriatic u Umagu i Kempinski Palace u Portorožu.

Foto: Marko Edge

Dva dana inspirativnih diskusija i interaktivnih panela obećavaju duboku analizu uticaja krize u IT industriji u SAD-u na regionalno tržište, istovremeno proslavljajući trijumfe kompanija koje su uspele da se izdignu izazovima i prošire svoje poslovanje širom sveta.

Foto: Marko Edge

Nakon završetka konferencije, učesnici će se prepustiti ekskluzivnom VIP networking danu, obogaćenom nezaboravnim iskustvima. Odatle, vožnja biciklom, golf turnir i teniski mečevi postaju platforma za razmenu ideja i stvaranje poslovnih veza, dok degustacija najfinijih istarskih specijaliteta oživljava čula. Gala večera u prelepom Kempinski Palace-u u Portorožu zaokružuje dan, a organizatori su za sve učesnike konferencije pripremili i veliko iznenađenje.

Zoran Torbica

Adria Summit postao je sinonim za razmenu ideja i izgradnju poslovnih veza, privlačeći preko 80 govornika i više od 400 posetilaca iz 17 zemalja prošle godine. Organizatori Zoran Torbica i Dejan Tešić naglašavaju da ova konferencija predstavlja više od običnog događaja - to je prilika da se doživi vrhunac luksuza, inovacija i poslovnog uspeha.

Foto: Marko Edge

- Adria Summit nije samo konferencija - to je susret sa budućnošću tehnologije, biznisa i inovacija - rekao je Zoran Torbica.

Program će uključivati panele stručnjaka, ključne govore i interaktivne radionice, pružajući posetiocima priliku da se informišu, inspirišu i uključe u ključne razgovore koji će oblikovati budućnost Adria regiona.

Dejan Tešić

Dejan Tešić ističe ključne trendove u digitalnoj trgovini koji će biti tema diskusija na Adria Summitu 2024, uključujući ulogu veštačke inteligencije, hibridne trgovine, AR/VR tehnologija i društvene trgovine.

- Digitalna trgovina premašila je 20% globalne maloprodajne prodaje, u poređenju sa samo 10% pre pet godina - navodi Tešić i dodaje da će to biti jedna od ključnih tema ovogodišnjeg Adria Summit-a.

Foto: Marko Edge

Budite deo ove uzbudljive avanture. Više informacija i registracija dostupni su na www.adriasummit.com.

Vidimo se na Adria Summitu 2024!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još