CVETAJU RUŽE I U LJUBAVI I U POSLU: Saša Kovačević i Zorana Tasovac obilaze radove na njegovom restoranu

Iako Saša ne krije svoju devojku, ovo je pak prvi put da su uslikani u javnosti.

Saša Kovačević i mis Vojvodine Zorana Tasovac izgledali su i te kako zaljubljeno i sve vreme su se držali za ruke dok su izlazili iz objekta na Novom Beogradu u kojem Saša planira da otvori restoran koji se trenutno renovira. Posetili su majstore, porazgovarali sa njima, a kako on u istoj zgradi ima stan, uputili su se ka domu. Ipak, u toj nameri ih je omeo njegov rođeni brat Rade Kovačević kojeg su sreli ispred te je pevač ostao sa njim da bi se potom uputio ka teretani, dok je Zorana sa kafom u rukama koju su prethodno kupili otišla kući da ga sačeka.

Pevač i misica u vezi su više od godinu dana, a Saša je pre nekoliko meseci u jednoj emisiji otrkio i kako su ušli u vezu.

- Zoranu sam upoznao putem Instagrama. Nešto smo se lajkovali, pa ušli u konverzaciju i eto nas zajedno i godinu dana kasnije - rekao je Saša Kovačević.

Zorana Tasovac je razvedena i iz tog braka ima ćerku Iskru, koja se inače pojavila u spotu Saše Kovačevića. Pevač je u odličnim odnosima sa njenom ćerkom, a nedavno je ispričao i da bi uskoro voleo da ima svoje dete.

- Iskru volim kao da je moja. Preslatko je biće. Daće bog zdravlja, pa ću se i ja, nadam se, u skorije vreme ostvariti u ulozi oca - rekao je za „Blic” Saša Kovačević.

A kada je u pitanju restoran, pevač je samo za kupovinu prostora u zgradi gde je čitav sprat pazario Novak Đoković izdvojio više od pola miliona evra. Kako se lokal nalazi u luksuznom kompleksu na Novom Beogradu, Saša je za opremanje svog restorana angažovao čitav tim najboljih radnika jer želi da njegov restoran parira restoranima svetskih metropola.

Izvor: Blic.rs
Foto: sashakovacevic/Instagram

Pogledajte još