POMEŠANA OSEĆANJA: Ceca Ražnatović prokomentarisala smrt Arkanovog ubice

- Ništa mi ne znači da li je ubica mog muža živ ili mrtav - kazala je ravnodušno folk diva Svetlana Ceca Ražnotović, Arkanova udovica, komentarišući potvrdu iz Južne Afrike da je u toj zemlji likvidiran Milan Miki Đuričić, jedan od ubica njenog pokojnog muža.

- To je bilo trostruko ubistvo i tragedija koja je trajno obeležila sve tri porodice. Nemamo mi ništa od Đuričićevog života niti od njegove smrti - rekla je Ceca.

Ubistvom Đuričića, više nego ikad, poljuljan je sada i status azilanta direktnog Arkanovog ubice Dobrosava Gavrića, koji se i dalje nalazi, tvrdi Informer, u Južnoafričkoj republici. Trećeoptuženi za taj zločin Dragan Nikolić Gago, jedini je koji služi kaznu zatvora od 30 godina u "Zabeli".

Gavrić je, podsetimo, kao nekadašnji specijalac DB, a potom policajac, uspeo za nepun minut da izrešeta Ražnatovića i njegove prijateljem koji su sedeli u separeu hotela 15. januara 2000. godine. Tom prilikom, međutim, Gavrića je ranio Arkanov telohranitelj Zvonko Mateović, zbog čega se i dan-danas služi štakama.

Tako ranjenog, Gagi i Miki su izvukli Gavrića iz sobe i odveli ga do Loznice, odakle su svi rodom i gde mu je ukazana lekarska pomoć.

Pre ubistva Ražnatovića, Đuričićevo ime nije bilo poznato u kriminalnim krugovima Srbije. Njega je navodno, u taj svet uveo rođak Dragan Nikolić Gagi. Miki je prethodno bio optužen samo za krađu automobila BMW u Nemačkoj, ali je kasnije to delo prekvalifikovano u prikrivanje izvršilaca.

Izvor: Informer
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još