NISAM KRIVA ZA NOVAKOVE PORAZE! Jelena Đoković: Novaku pružam samo ljubav i pordšku! (VIDEO)

Jelena je takođe otkrila kako reaguje na to što je srpska javnost "ne voli" i upire prstom u nju kao razlog njegovih sportskih neuspeha.

Jelena je istakla da je kao mlada rano otišla iz Srbije i da nije imala prilike da spozna sistem kako su ga spoznali mladi u Srbiji. Ona je rekla ujedno da je u početku radila kao radnica u parfemeriji i kladionici kao šankerka, ali da je posle toga otišla na studije u Italiju.

Napominje da je fondacija Đoković dobila po osnovi po 2 miliona evra godišnje od Novaka lično kako bi se pomoglo raznim ljudima u svetu i regionu.

Jelena je komentarisala Novakov pad igre. Ona ističe da Novak isprema povratak na tron kao i da je i u prošlim vremenima prolazio kroz krize u igri ali da se vraćao. Jelena je rekla da je obrisala sve aplikacije domaćih medija jer su neprestano lagali o razlogu Novakovog pada ali zbog upiranja prstom u nju kao glavnog krivca.

Jelena je rekla ujedno da je poprilično nervira i dotiče ono što se piše o njoj.

Izovr: Prva/Dnevnizurnal.com
Foto: jelenadjokovicndf/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Natasa says

    Kaze U VRTICIMA IM NEDOSTAJE LJUBAV I PAZNJA…..????!!!!!!!! Ja sam vaspitac i zelim da kazem da ja tu decu ne cuvam na livadi nego u ustanovi u kojoj postoji ceo tim logopeda,psihologa,prdagoga koji kontrolisu rad vaspitaca . Sta ona misli,da cekamo nju da nam pokaze kako se deci pruza ljubav??? Neka cuti i neka uci kako ona da pruzi ljubav njenoj porodici

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.