NADEŽDINA MAJKA PROGOVORILA O ĆERKINOJ ŽESTOKOJ SVAĐI S MIKIJEM: Baš sam se potresla i uplašila, ona je već preživela nasilje!

Nadežda je odmah posle toga otišla do Mikija, koji se razbesneo što ona veruje Miljani, pa je počeo da lomi po "Zadruzi", zbog čega je reagovalo i obezbeđenje kako ne bi došlo do fizičkog okršaja.

Kako se Nadežda veoma potresla, portal Pink.rs je stupio u kontakt sa njenom majkom Slavicom, koja je priznala da joj je bilo teško da sinoć gleda dešavanja u rijalitiju.

- Jedan deo jesam ispratila, a posle nisam mogla da gledam jer mi je stvarno bilo teško. Mnogo mi je krivo zbog Nade, baš sam se bila uplašila. Ona je jedna krhka mlada žena - rekla nam je Slavica i dodala:

- Bilo je strašno, baš sam se potresla. Nada je iskrena, čista, poštena devojka, koja ide uvek srcem. Ona nema nikakvu taktiku, nikakav plan, glupa nije. Rekla bih da je to borba između dva rijaliti igrača, Mikija i Miljane. Miljanu ne mogu da komentarišem, ona je trudna žena.

Na pitanje da li veruje u Miljanine reči da je Mikija čula kako priča da nije zaljubljen u Nadeždu Slavica je želela da ostane uzdržana.

- Odnos između Mikija i Nade ne mogu da komentarišem, ostaviću da pokaže vreme ko je u pravu. Ali ja kao majka sam se stvarno uplašila za svoju ćerku jer je ona već jednom preživela nasilje i stvarno sam se uplašila i vratile su mi se neke slike koje nisu baš prijatne za vraćanje u sećanje - priznala je ona.

Nadina majka ne želi ni da se meša u odnos svoje ćerke i njenog verenika, pa nije htela ni da iznese svoje prognoze o sudbini njihove veze.

- Gledaćemo i videćemo kako će se to odvijati. Ne bih ja krivila tu ni jedno ni drugo, to je život. Videćemo. Njih dvoje su glavni akteri tu, pa kako oni odluče tako će i biti. Teško mi je bilo stvarno, verujem da je njoj bilo još teže - rekla je Slavica za naš portal.

Izvor: Pink.rs/V. T.

Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još