FUDBALER JE PUSTIO SAMU: Ana Ivanović u Beogradu sa sinom Lukom

Jedna od naših najlepših sportistkinja jedva je dočekala da njen naslednik malo poraste kako bi ga dovela u Srbiju. Ana, koja sa Švajnijem živi u Čikagu, gde on igra za klub Čikago fajer, priželjkivala je da sa sinom dođe u domovinu otkako se porodila, a sa aerodroma se uputila direktno u stan svojih roditelja na Novom Beogradu, gde će ostati narednih desetak dana. Nažalost, srpski zet nije mogao da doputuje sa suprugom jer je u toku MLS liga.

- Švajni svakodnevno ima naporne utakmice i treninge, zbog čega nije mogao da se pridruži supruzi i bebi, ali se zato redovno čuju putem Skajpa, jer mu sin već nedostaje. S druge strane, on razume Anu i njenu želju da Luka na pravi način upozna maminu domovinu. Njeni roditelji Miroslav i Dragana, ali i brat Miloš nedavno su bili u poseti novopečenoj mami u Čikagu, međutim, već su se uželeli mališana - rekao je izvor blizak teniserki i dodao da je ona već isplanirala aktivnosti dok je u Srbiji.

- Pored toga što će vreme u Beogradu iskoristiti da se vidi s prijateljima i rodbinom koju dugo nije srela, Ana želi da vodi Luku na najlepša mesta u gradu. Plan joj je da s njim šeta po Košutnjaku, gde je najčistiji vazduh, a omiljene lokacije su joj i kej i Ada, gde može da uživa u restoranima koji nude domaću tradicionalnu hranu, koja joj nedostaje dok je u Čikagu - kaže izvor za Kurir.

Teniserka će posetu Beogradu iskoristiti i da pogleda nekoliko placeva u blizini Rume, u komšiluku Novaka Đokovića. Naime, ona i Bastijan planiraju da izgrade kuću u kojoj će boraviti kad dođu u Srbiju, o čemu je Kurir nedavno pisao.

Ivanovićeva i Švajnštajger sudbonosno "da" izgovorili su u julu 2016. godine u Veneciji, a u martu ove godine dobili su sina. Ana je nedavno otkrila fanovima šta je njoj majčinstvo donelo.

- Biti majka je jedna od najlepših stvari na svetu. To je prava radost i istinska sreća. Takođe, čini da više ceniš male, obične stvari kao što su spavanje od nekoliko sati ili jednostavno - tuširanje.

Izvor: Kurir.rs
Foto: anaivanovic/Instagram

Pogledajte još