ANĐELE MOJ JEDINI, HVALA ZA SVE: Ćerka Sinana Sakića se potresnom porukom oprostila od oca

Njegova porodica, prijatelji i obožavaoci već nekoliko časova se opraštaju putem društvenih mreža, a to je učinila i Đulkica Sakić Amzić koja je potresnim rečima ispoljila je tugu zbog očeve smrti.

Đulkica je podelila fotografiju sa ocem dok je bio u bolničkoj postelji, a emotivnim rečima potresla je sve one koji su istu ugledali i pročitali poruku.

- Sve što je vredelo, nestalo je... Anđele moj jedini... - napisala je Đulkica.

- Nikad nikog nisam i nikad nikog neću voleti kao što volim tebe! Hvala što sam tvoja ćerka, hvala što si moj otac! Ja se od tebe ne opraštam, ja sa tobom samo počinjem neki novi vid komunikacije koji nam je nepoznat. Imala sam, imam i imaću najboljeg taju na svetu! Hvala za svu nesebičnu ljubav, hvala za svaki surovo realan razgovor, koji si samo ti umeo da kažeš na najnežniji način. Hvala što si uvek imao vremena za nas. Hvala što si imao razumevanja za svaki moj trenutak nezrelosti. Hvala što ste nas izveli na pravi put. Hvala što ste mi ti i mama podarili najbolju braću na svetu. Hvala što sam imala najlepši dečji život. Hvala što ste me naučili da volim. Ovih "hvala" imam tajo u duši još milion! Samo želim da ti obećam da ćemo biti dobro, najbolje! Bićeš ponosan na nas! A ja ti obećavam da ću uspeti. Da ću biti dobro, da nikad neću skrenuti sa puta i da ću te uvek u sebi nositi. Jer svaki deo mene...to je tvoje! To si ti! Voli te tvoja mala - napisala je Đulkica.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Đulkica Sakić Amzić/Facebook

Pogledajte još