BOBA JE FINANSIRAO GRAND: Lepa Brena otkriva kako je došlo do osnivanja ove ogromne produkcijske kuće!

Folk zvezda održala je u subotu uveče koncert u Jagodini, a pošto je nedavno dobila i priznanje za životno delo u oblasti muzike i biznisa u Sarajevu, bila je raspoložena da otkrije kako je 1998. nastala "Grand produkcija".

- Sale i ja smo se godinama družili i radili zajedno, a jednog dana on je došao i predložio mi da pokrenemo zajednički privatni biznis i da od toga živimo, da ne radimo za druge. Meni se ta ideja dopala, ali pošto nismo imali sredstava, izašli smo pred Bobu s našim planom. Kada smo mu Saša i ja saopštili iznos, koji nije bio mali, Boba je rekao da će nam pomoći. On je izvukao svoja sredstva, tako da se može reći da je on naš finansijer i da bez njega mi ne bismo bili to što jesmo - otkrila je Brena i prisetila se kako je zarada od muzike u vreme kada je ona počinjala bila jasno definisana:

- Zaradu od prodatih ploča dobijali smo preko računa, kvartalno. Nekako se znalo kome i koliko ide. Danas postoje neki pevači koji imaju po 20 miliona pregleda za pesmu na Jutjubu, a ja uopšte ne znam gde ti ljudi pevaju. Ako ne možeš da pevaš uživo, to je ništa. Volela bih da mogu negde da pustim moju muziku, da se opustim i ništa ne radim, ali to ne ide tako.

Brena dodaje i da joj je izuzetno drago što je omiljena među omladinom i što im služi kao uzor.

- Uvek sam se trudila da budem dobar uzor na koga će da se ugledaju. Mladi moraju da shvate da moraju da budu aktivni, vredni i da rade kako bi imali nešto. Moji sinovi su tokom studiranja u Americi radili i meni se to dopalo jer su tako shvatili da život nije bajka. Bilo da ste najbogatiji ili najsiromašniji, nikome ništa ne pada s neba. Bogati drhte nad tim kako da sačuvaju bogatstvo, da plaćaju poreze i uvećaju svoj imetak. Oni što ne rade - misle da će nešto da im se stvori samo - zaključila je pevačica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: lepabrenaa/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.