fbpx

TAMARA ĐURIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Kija je osrednja koketa, a Slobi zameram na izboru ljubavnice!

Iako nije bila učesnica rijaliti programa "Zadruga", novopečena pevačica je često komentarisala glavne aktere, a mnogi su joj zamerali to što ne podržava Kristinu Kiju Kockar, pa je zbog toga dobijala i užasne pretnje putem društvenih mreža.

- Zaista ne znam zbog čega me ljudi toliko osuđuju? Ja ne mogu da pišem hvalospeve o Kiji da bi me neko voleo. Iznosim svoje mišljenje na osnovu onoga što sam gledala i uspela da shvatim kao neko ko i te kako gleda širu sliku i ko razmišlja. Rekla sam da je Kristina lepa i to nikada nisam osporavala. S druge strane, ona je lepo upakovana prevara, a ja to nikako ne volim. Ona je simpatična i osrednja koketa, tako da eto pohvale za nju - kaže Tamara.

S obzirom na to da su je mnogi osudili nakon što je kritikovala Kiju, Tamara kaže da je šokirana time da pobednicu više zanima bivši muž nego činjenica da je nedavno ostala bez oca.

- U Srbiji se dnevno razvede u proseku po 50 žena, pa niko njih ne žali, nego ih zabole kao mene za Kiju. Ionako ima još jedno tri muža na lageru, naravno tuđa. Vidim da je Kristina zaboravila da joj je pre mesec dana umro otac, pa se ponaša kao da joj je muž preminuo, te svakodnevno žali za njim. Uveliko je počela da nastupa i da peva, iako se nije preterano istakla vokalnim sposobnostima. Kao što sam ranije rekla, prevaru ovakvih razmera nisam u životu videla, uz sve propratne ceremonije i budalaštine koje narod kao hipnotisan upija - kaže Tamara.

Đurićeva je tokom rijalitija podržavala Slobodana Radanovića, a sada kaže šta mu zamera.

- Slobi zameram što je izabrao pogrešnu ljubavnicu. Da sam mu, na primer, ja bila ljubavnica, sada bi bio veća zvezda od Zdravka Čolića. Čovek pored sebe treba da ima pravu ženu i pravu ljubavnicu. Što se tiče Kije Kockar, ne bih je više komentarisala jer sam joj dala i više prostora nego što zaslužuje - izjavila je Đurićeva.

Izvor: Kurir.rs/Alo
Foto: tamarastar89/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.