NEOBIČNI TESTAMENT: Entoni Burden planirao jezivi kraj dve godine?

Naime, svet nije bio upoznat sa njegovim brojnim demonima, zbog kojih je još 2016. godine sastavio testament, dok je još bio u braku sa Otavijom Busji-Burdejn. Sa njom ima jedanaestogodišnju ćerku Arijanu.

U tom testamentu, sve "nagomilane letačke milje" koje je skupljao tokom čestih putovanja i snimanja serije "The Layover" i "Parts Unknown" ostavlja Otaviji, sa instrukcijama da njima raspolaže u skladu sa onim "što ona misli da bi on hteo".

Naime, česti putnici koji skupljaju bonus milje i tako dobijaju velike popuste na avio-karte, moraju da znaju da svaka avio-kompanija ima različitu politiku poslovanja. Delta i Soutvest erlajns, recimo, imaju takvu politiku da u slučaju smrti putnika propadaju i nagomilane milje, odnosno da se ne mogu preneti na tuđe ime. S druge strane, Junajted u slučaju smrti ili razvoda daje mogućnost prebacivanja milja, ali uz plaćanje takse. Virdžin Australija, pak, dozvoljava da se milje iskoriste od strane drugog lica u roku od 12 meseci od smrtnog slučaja.

Većina novca ostavljena je ćerki, ali pošto je ona još uvek maloletna, neko vreme će joj biti potrebno starije lice da njime raspolaže. U ovom slučaju, na veliku veliku sreću, u pitanju je devojčicina majka.

Izvor: Kurir.rs
Foto: anthony bourdain/Instagram

Pogledajte još