Dečije aktivacije, radionica life coachinga i salsa party danas na Ada Summer Festu

Juče su najmlađi uživali radionici: osveži stari kupaći, majicu, torbu ili kapu!

Kreativne radionice Kreatopolis kreirali su sa mališanima nove modele od starih i obojili leto novim bojama.

Danas od 16h organizatori su pripremili razne aktivnosti za najmlađe: crtanje, lopta, frizbi, lastiš, plastelin, poligon sa preprekama.

Od 17h sledi radionica life coachinga - Metaforičke asocijativne karte (skr.MAK) u psihoterapiji i life coaching-u.

Metaforičke asocijativne karte su autorska tehnika Konstantina Davlatova, jednog od 10 najtraženijih psihologa u Rusiji trenutno. MAK pomažu da osvestimo i setimo se trenutaka u kojima smo doživeli neke veće ili manje traume (situacije u kojima se nismo bas najbolje snasli). Cilj je sa se oslobodimo trauma iz prošlosti koje nam smetaju da se maksimalno razvijamo i dostignemo stanja sreće i zadovoljstva sopstvenim životom. Pomoću ove tehnike se mogu rečavati pitanja odnosa naših subličnosti, uloga koja preuzimamo u životu i radu , porodičnih i partnerskih odnosa, pitanja poslovnog i finansijskog napredovanja, ublažavanje zdravstvenih tegoba i tako dalje. Tehnika pomaže i pri donošenju odluka i rešenja, kada nismo sigurni u kom pravcu treba dalje da idemo. Tema radionice tj. demonstracije tehnike bi mogla biti najšire Lični razvoj, a podtema : Partnerski odnosi, kreativna rešenja trenutne životne situacije, kako da uvećamo svoju zaradu itd.

Od 18h očekuje vas Ada Summer Fest Salsa Party u organizaciji plesnog udruđenja LATINA BLANCA se bavi edukacijom, treniranjem, promovisanjem, afirmacijom i javnim prezentovanjem afrokubanskih, latinoameričkih, modernih, standardnih i srpskih tradicionalnih igara i plesova .Takođe u klubu funkcionišu i fitnes programi za rekreaciju. Klub je osnovan sa idejom da se na najlakši i najbolji mogući način ukaže na značaj plesnog obrazovanja a takođe i da se svima koji to žele omogući da nauče ove vrste plesova na najkvalitetnijem rekreativnom i najstručnijem profesionalnom nivou.

Čekamo vas kod Ada Summer Fest slova od peska.

Sve informacije o festivalu i programu možete pronaći na zvaničnom sajtu www.color.rs/adasummerfest i FB stranici - Ada Summer Fest

„Ada Summer Fest” organizuju kompanije „Color Media Communications” i „Ninamedia”.

Pogledajte još