BILA JE U NEVEROVATNOM STRAHU: Ivana Selakov otkriva sve detalje borbe za potomstvo

Ivana Selakov posle deset godina, koliko je u vezi sa Peđom Mirkovićem, ostvariće se u ulozi majke. Bez obzira na to što su oboje bili zdravstveno u redu, pevačica je morala da se podvrgne vantelesnoj oplodnji, koja joj je iz prve uspela.

Da bi bila sigurna da je sve u redu sa plodom, Ivana je četiri meseca krila lepe vesti.

- Vreme veoma brzo prolazi, a ja nisam želela da pričam na tu temu prva tri meseca jer je to period kada je svaka trudnica najosetljivija. Tada je, nažalost, najveći procenat pobačaja. Želela sam da budem mirna i sigurna, a kada sam ušla u četvrti mesec, svima sam rekla. Osećam se super, bolje nego prva tri meseca. Nisam imala te klasične mučnine i super sam prošla. Bilo je slabosti i pospanosti, a sada mi se snaga vratila. Ponašam se normalno - rekla je Ivana i otkrila čega se najviše plašila.

- Strah sam imala prva tri meseca da prođe sve kako treba. Želela sam da uradim prenatalni test, to je jako dobra stvar jer se time izbegavaju ti kasniji testovi. Ja sam uradila genetski test i kada sam dobila rezultate, bila sam sigurna da je sve u redu. Tu sam videla da je sa bebom sve u redu i da nema hromozomskih anomalija. Sad već u 10. nedelji žena može da sazna i pol - rekla je pevačica.

Ivana Selakov nosi devojčicu, a kako kaže nije zahtevna trudnica.

- Zamišljala sam da će biti užasnih promena raspoloženja, prohteva za hranom. Čitajući o drugim iskustvima i gledajući na filmovima, misliš to je čudo. Ali ja sam imala sreću da od starta to podnesem dobro. Jedino što ceo život pijem kafu kada se produbim, jednu veliku šolju, a u jednom periodu ta kafa mi nije prijala. A smanjila mi se i želja za slatkišima, što je dobro. Stvarno se osećam dobro, a i doktor je rekao da je sve u redu. Ja i dalje nastupam. Imaću još nastupa tokom leta, a od septembra idem sigurno na pauzu. To će biti moja prva pauza u poslednjih 10 godina - kaže pevačica.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/selakov

Pogledajte još