Ada Summer Fest: Prilika da isprobaš HBO GO dva meseca besplatno

Imaćete priliku da se bolje upoznate sa HBO GO uslugom videa na zahtev, kao i da je isprobate čak 2 meseca besplatno! Dovoljno je da posetite HBO GO štand na našem festivalu u petak, 20. jula, između 16h i 20h ili u subotu, 21. jula, između 15h i 19h.

 

HBO GO gledaocima nudi preko 5000 sati sadržaja - najnovije blokbastere, premijere hit serija kao što su „Zapadni svet“, „Sluškinjina priča“ i „Oštri predmeti“, koje stižu u ponudu u isto vreme kad i u Americi, kao i kompletne sezone kultnih serija poput „Igre prestola“, „Porodice Soprano“ i „Seks i grada“. Tu je i više od 500 sati najpopularnijih crtaća među kojima su „Maša i medved“, „Pepa prase“,  „Patrolne šape“ i najveći izbor Dizni sadržaja. Najmlađi članovi porodice mogu bezbedno da pretražuju i gledaju omiljene dečje serije i filmove, uz mogućnost aktiviranja roditeljske zaštite koja će im onemogućiti pristup sadržajima koji nisu prikladni za njihov uzrast.

Sve je potpuno lokalizovano na srpski jezik, a sami birate šta ćete gledati i kada ćete gledati, na računarima, pametnim telefonima, tabletima, Apple TV-u, Chromecast-u, Samsung Smart TV-u ili PlayStation-u. Svaki HBO GO pretplatnik uslugu može da koristi na 5 uređaja, od kojih su 2 striminga dostupna u isto vreme.

Posetite nas ovog vikenda na Ada Summer Festu i prepustite se HBO zabavi za celu porodicu!

Pogledajte još