UVEK SAM OKRUŽENA LJUBAVLJU: Ceca progovorila o uspesima Anastasije i Veljka, ali i o novom partneru

Ceca Ražnatović otkrila je kada će skupiti hrabrosti da prisustvuje bokserskom meču sina Veljka, koji je nedavno po drugi put odneo pobedu u ovom sportu.

- Preponosna sam na njega, ali, prosto, psihički ne mogu da izdržim da gledam to. Kada se desio ovaj poslednji nokaut, ja sam bila prestravljena zbog mladog momka. Ne mogu da podnesem da gledam ni kada on prima udarce ni kada ih zadaje. Iako oni potpisuju da u ring ulaze na sopstvenu odgovornost i da su spremni da prihvate, daleko bilo, i najgore posledice, za mene je to strašno

Ćerka Anastasija je snimila hit "Savršen par", pa se svi sad pitaju kada će da uradi duet sa tobom?

- Biće i toga. Polako. Anastasija je profesionalno postupila i svoj prvi projekat uradila bez ijedne greške. Pesma je odlična i srećna sam što je fenomenalno prošla. Vidim da se omladini veoma sviđa i ona je prezadovoljna.

Kada ćeš ti na odmor?

- Za sada nema uživanja. Čeka me turbulentan period. Celo leto imam nastupe po zemlji i inostranstvu, a kada se sve završi, onda ću lepo da odaberem egzotičnu destinaciju i da pobegnem.

Prošle nedelje si oborila rekord u Bajinoj Bašti. Na tvom nastupu je bilo čak 30.000 ljudi. Znači li to da se Ušće 3 polako bliži.

- Vi znate da je meni publika najvažnija i da koncerte pravim isključivo zbog poštovalaca svoje muzike. Osećaj da toliko ljudi dođe u manjem mestu je neopisiv. Radujem se i Ušću, koji će se dogoditi najverovatnije sledeće godine. Ne volim da pričam dok se sve ne utanači, ali ideja i želja su tu, a to je najvažnije.

A ljubav? Kako tu stvari stoje?

- Hm, sve vas zanima (smeh). Pa, ja sam uvek okružena ljubavlju. Tu su moja porodica, publika, muzika. Znam na šta aludirate, ali to neka ostane moja mala tajna.

Izvor: Kurir.rs/Ljiljana Stanišić
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još