KIJA RASTURILA VERIDBU NAŠEM PEVAČU?: Vuk Mob odlučio da progovori o svemu

Kristina Kija Kockar i Vuk Mob su protekle nedelje viđeni u jednom klubu u Šapcu, gde je pevač nastupao.

Kija je sačekala repera da odradi nastup, a potom su se, kako prenose mediji, istim automobilom vratili za Beograd.

Ništa ovo ne bi bilo čudno da Vuk nije bio veren za tadašnju partnerku Biljanu Savić. Njih dvoje su bili pred brakom, zabavljali su se dve godine i Vuk joj je pre nekoliko meseci kupio i verenički prsten, ali su na kraju, ipak raskinuli.

Vukova, sada već bivša devojka, rešila je da progovori o situaciji u kojoj se našla.

- Iskrena da budem, ja ne znam da li su Vuk i Kija u vezi niti me interesuje. Činjenica je da smo Vuk i ja raskinuli veridbu pre desetak dan, a da li je sa Kijom, pa to vi dobro znate i najbolje da njega pozovete i da ga to pitate - rekla je Biljana za "Svet" i otkrila svoje mišljenje o Kiji:

- Bila mi je slatka, Vuk mi je rekao kako bi bilo super da je pozove da mu bude u nekom spotu. Rekla sam mu, "Zašto samo spot, kad možete da uradite i duet?". Videla sam da pevuši, da nije gluva i netalentovana. Eto, sad sam i ovo dočekala. Znate kako, sve se dešava sa razlogom, ja im oboma želim svu sreću i ne želim im ništa ružno. Ne patim, nisam žena koja pati, ali da sam razočarana, i te kako jesam, svako normalan bi bio da je na mom mestu. Verovala sam da će naša ljubav biti prava i da ćemo zauvek ostati zajedno - završava Biljana.

Kija i Vuk su objavili fotke i video sa iste terase, a vidi se da sede na istim stolicama, čime su dodatno podgrejali priče da su u vezi.

Vuk je potom potvrdio da je raskinuo veridbu, ali je podvukao da pobednica "Zadruge" nema ništa sa tim.

- Inače se ne bavim ovim stvarima, ali pošto je otišlo predaleko, moram da reagujem. Biljana i ja više nismo zajedno, ali ne zbog Katarine ili Kije, već iz naših ličnih razloga - obratio se putem društvenih mreža on, a potom dodao:

- Ja Bilju mnogo volim i poštujem kao osobu, ali naša veridba se prekinula i pre bilo kakvih priča o Kiji, i ona uopšte nema nikakve veze sa našim raskidom - napisao je Vuk, zbunivši pritom sve ima li nečega između njega i Kockareve ili ne, da bi sve zaključio rečima:

- Kija i ja smo prijatelji.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/iamvukmob

Pogledajte još