SUBOTIĆEVA SE OGLASILA NAKON ČABARKAPINOG PRIVOĐENJA: Ne bojim se samo Aleksandra već i njegove porodice koja bi svašta uradila za njega, nisam bezbedna!

Čabarkapa je danas priveden u policiju i određeno mu je zadrižavanje u trajanju od 48 sati, nakon čega bi sutra trebalo da ide kod tužioca na razgovor.

Subotićeva je zadobila povrede po licu i telu, nakon čega se uputila u Urgentni centar, pa u policiju. S obzirom na to da je Aleksandar priveden, Subotićeva se oglasila:

- Malo mi je laknulo i zadovoljna sam radom naše policije, ali nisam sigurna da li sada treba da se osećam lakše ili da li treba da budem još više uplašena, s obzirom na to da mi je Aleksandar rekao šta će biti ako ga prijavim u policiju, da će mi prosuti mozak. Ne bojim se samo Aleksandra već i njegove porodice i okruženja, koje bi svašta uradili za njega. Bojim se. Bojim se ako ga puste posle 48h - rekla je Subotićeva.

Iako trenutno boravi u Novom Sadu, u poseti porodici svog novog dečka, Davida Dragojevića, Aleksandra mora odmah da se vrati u prestonicu.

- Naređeno mi je da se vratim iz Novog Sada za Beograd i iskreno, plašim se svakog svog pojavljivanja u Kaluđerici i bilo gde među ljudima, jer nikad ne znam ko me gleda a ni ko me čeka - navela je ona.

Subotićeva se još uvek jako plaši za svoju bezbednost jer, kako kaže, zna da Čabarkapa ima mnogo prijatelja koji joj ne žele dobro.

- Stojim pri tome da Aleksandar nije slučajno naleteo na mene kada se to desilo nego verujem da me je neko ili pratio ili ga je obavestio - naglašava Aleksandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Happy TV-Printscreen/Youtube

Pogledajte još