MAGIČNI MOMENTI: Zbog čega žene toliko žude za zagrljajima?

Najlepše pesme ispevane su i najlepše reči napisane su o ljubavi, a pisac David Tumarinson predivno je opisao što se dogodi kada muškarac zagrli ženu.

Ovaj pisac piše predivnu poetičnu prozu, a internet je očarao svojim opisom intimnog zagrljaja između žene i muškarca.

David je na čaroban način opisao što se dogodi kada muškarac zagrli ženu. Njegove reči pokazuju svu moć zagrljaja i govore zašto bi muškarci trebali češće da grle svoje partnerke, jer i žene i muškarci podjednako žude za ljubavlju. Takođe dao je detaljan opis svih dešavanja koja prate zagrljaj.

Kada muškarac tiho priđe ženi otpozadi i zagrli je, on zatvori krug. Svoj i njen krug. To je krug nežnosti, topline i zaštite. I on stavlja ženu tačno u središte tog strastvenog kruga. Na taj način, u tom trenutku muškarac nehotično daje ženi do znanja da je ona centar njegovog svemira. Muškarac grli ženu u tišini. Žena stoji u tišini takođe. Oseća toplu struju koja proizlazi iz tih vrućih i mirnih ruku.

Kada muškarac zagrli ženu, ona oseća kao da ima krila i kao da može leteti. Taj krug ljubavi je miran i udoban. Od te tihe nežnosti ona se topi poput kockice šećera u šoljici čaja. Ko je ona sada, dok stoji u središtu tog tinjajućeg kruga? Šta oseća? Ko je ona u ovom trenutku?

Je li ona žena ili devojka? Oseća li se voljenom ili ona voli? Pokriva li lagani prekrivač tišine njena ramena i sakriva li njene misli od muškarca. Ili možda ništa nije skriveno u tom privatnom krugu? Uostalom, on je samo grli, štiti od spoljašnjeg sveta koji je tako hladan i usamljen. A u njegovim rukama je toplo i udobno. Ove ruke su njena zaštita i spokojstvo.

To je sve što žena nesvesno traži, što čeka i čemu se nada.

Izvor: Stil Kurir/Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još