ANA SEVIĆ U STRAHU: Posle drame sa Lazićem, plaši se da će joj oteti ćerku

Ana Sević strahuje da bi momci koji su pretukli njenog bivšeg muža Darka Lazića zbog duga od 50.000 evra mogli da otmu njihovu ćerku Lorenu!

- Čim je čula da je Darko krvnički premlaćen, prepala se da bi neko mogao da naudi njihovoj četvorogodišnjoj ćerki. U panici je da će zbog Lazićevog duga napasti Lorenu ili je čak oteti. Ana nikako ne može da se smiri, noću ne spava i stalno razmišlja o tome. Posebno je muči to da bi ponovo mogli da nasrnu na Lazića pred ćerkom, pa da tako i nju povrede -kaže dobro obavešten izvor.

Prema rečima izvora bliskog pevačici, Sevićka je posle incidenta odmah nazvala bivšeg supruga da proveri da li je dobro.

- Rekla mu je da strahuje za Lorenu, a on ju je ubeđivao da će sve rešiti i da će na svaki način zaštititi devojčicu. I Darko je još potresen i uplašen za svoj život, tako da su se dogovorili da malena u narednom periodu ostane s majkom - ističe sagovornik.

Lazića i bivšeg učesnika "Zadruge" Miljana Vračevića su u sredu uveče u Umčarima napala petorica momaka. Oni su ih naterali da izađu iz automobila, zatim im prsnuli suzavac u oči i počeli da im lupaju šamare i da ih brutalno tuku. Vračevića su udarili kundakom pištolja u glavu, a jedan od napadača je pucao u vazduh.

Izvor: Alo
Foto: Instagram/anasevic85

Pogledajte još