NISU INTERESANTNO DRUŠTVO: Horoskopski znaci sa kojima je najdosadnije putovati

Blizanci

Bezbrižni Blizanci obično počnu da se pakuju 15 minuta pre početka putovanja. Stavom "lako ćemo" izluđuju one koji su prisiljeni s njima da putuju, a i one koji ih ispraćaju. Ako vidite nekoga ko trči prema autobusu ili vozu koji je već krenuo s polazišta, to je verovatno Blizanac. Budući da su haotični, često zaboravljaju gde su stavili nešto od velike važnosti, poput dokumenata ili karte. Nije isključeno ni da će pre putovanja u drugu državu shvatiti da im je istekla lična karta ili pasoš.

Ribe

One su toliko uzbuđene pre samog putovanja da se ne uspevaju da se usredsrede na proces pakovanja. Iako će početi s pripremom na vreme, zbog nedostatka smisla za praktično slagaće odevne i druge predmete bez ikakvog reda i logike. Budući da ne pamte i ne beleže šta su već spakovali, redovno nešto vitalno ostave kod kuće. Jednom su to dokumenta, drugi put punjač za mobilni, treći put kozmetika.

Vaga

Obožavaju da putuju, ali njihov problem je pažnja koja je usmerena na pogrešne stvari. Budući da ne znaju šta će hteti da obuku kad se nađu na odredištu, nekoliko puta će puniti, prazniti i opet puniti putne torbe. Koliko god ponavljale ovaj proces, na kraju će njihov prtljag biti pun garderobe, cipela i nakita "za svaki slučaj", da bi se po dolasku setile da su "zaboravile ono najvažnije".

Izvor: Tportal.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još