"RIJALITI IGRAČ" JE NAJISPLATIVIJE ZANIMANJE: Jelena Golubović do sada zaradila 320.000, a Zorica Dukić 230.000 evra!

Ne postoji profesija u kojoj pojedinac može da zaradi veliki novac, a da mu za to nisu potrebne nikakve kvalifikacije i znanje, kao što je to "rijaliti igrač". Dovoljno je da budete skloni skandalima i neopterećeni moralom, i uspeh i zarada su zagarantovani.

Motivacija za učešće u prvih nekoliko godina bila je isključivo želja za slavom, pošto su pare dobijali samo pobednici, a honorari za ostale učesnike su bili mizerni. Ali potom su novopečene zvezde počele da se sele iz jednog u drugi rijaliti, postale su tražena roba i tako su uspele da sebi podignu cenu.

Za Jelenu Golubuvić skoro niko nije čuo dok je životarila kao pozorišna rediteljka, ali je zato postala opštepoznata 2013. zahvaljujući "Farmi 3". Samo od tri učešća na seoskom imanju, gde je dva puta pobedila, zaradila je 150.000 evra, a dodatni novac dobila je i od učešća u "Parovima", šou-programu "Upravo posvađane" i "Zadruge". Ukupno, njena zarada od rijaliti formata iznosi neverovatnih 320.000 evra u poslednjih pet godina.

Buckasta devojka čiji je san bio da otvori svoj frizerski salon pojavila se u rijalitiju "srećne" televizije i uspela da pretekne mnogo poznatije ličnosti u trci za glavnu nagradu. U pitanju je Zorica Dukić, koja je 2010. pobedila u "Parovima", osvojila 125.000 evra, postala frizerka i nestala sa javne scene. Od 2016. ponovo je aktuelna kao rijaliti učesnica, a procenjuje se da je od ove zabave do sada inkasirala oko 230.000.

A post shared by Zorica Dukic (@draguljce) on

Nenad Marinković Gastoz na identičan način zaradio je 185.000 evra. On je prvi put trijumfovao u "Parovima" 2015, a drugi pet u istom rijalitiju pobedio je pre nekoliko meseci. Osim toga, Gastoz je bio takmičar i u "Maldivima", gde se i nije baš proslavio. Za tri godine, osim dosta para, zahvaljujući rijalitiju stekao je milione fanove.

Vesna Rivas, "mama svih rijalitija", pošteno je zaradila svoj nadimak. Učestvovala je u jednoj sezoni "Farme" i tri puta zaredom u "Parovima". Zahvaljujući tome, bogatija je za 160.000 evra.

Na spisku onih koji su najviše proifitirali od zanimanja "rijaliti zvezda" su i Kristina Kija Kockar (80.000), Maca Diskrecija (77.000), Saška Karan (65.000), Miljana Kulić (55.000), Vesna Vukelić Vendi, Zorica Brunclik, Goca Božinovska, Marina Perazić (50.000), Luna Đogani (40.000) i drugi. Osim njih, tu su i oni učesnici koji su od pobeda u jednoj sezoni rijalitija zaradili dosta novca, poput Milana Topalovića Topalka i Miloša Bojanića (po 100.000).

Blamiranje za "dž": Zvezde bez kinte

Mnogi učesnici ušli su u rijaliti bez honorara, podigli gledanost, ali i postali prepoznatljivi. Nesumnjivo, najznačajniji od njih je mladi pevač Slobodan Radanović, koji je u "Zadruzi" ostao i bez žene i bez ljubavnice, a nije dobio nikakav honorar, ali zato mu je znatno skočila cena za nastupe. Tu su i Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Bora Santana.

Izvor: Kurir.rs/Ivan Ercegovčević
Foto: jelenagolubovic_official/draguljce/gastoz/Instagram

Pogledajte još