TOMAS MARKL U STRAHU: Ne znam da li će me ćerka ikad više pozvati! Megan, nedostaješ mi!

Markl je naglasio da bi voleo da je njegov odnos sa Megan isti kao što je nekada bio.

- Voleo bih da ostavimo razlike iza nas i da se spojimo. Nedostaješ mi jako. Da imam poruku za Harija glasila bi - ja sam tvoj tast, pomiri se sa tim - rekao je Markl u intervjuu za britanski list San.

Kako je list izvestio, Markl strahuje da Megan više neće kontaktirati sa njim.

Bivša američka glumica Megan (37), sada vojvotkinja od Saseksa, udala se za unuka kraljice Elizabete i šestog u redu za presto, princa Harija, u maju.

Ipak, na venčanje je senku bacila priča o njenom ocu, bivšem majstoru za rasvetu na američkim TV sapunicama i sitkomima koji je odustao od dolaska na venčanje samo nekoliko dana pre tog događaja, a zbog operacije srca.

Istovremeno, obelodanjeno je da je on objavio fotografije snimljene u dogovoru sa jednim paparaco fotografom čime je dodatno izazvao buru reagovanja uoči venčanja.

U intervjuu sa drugim britanskim tabloidom, "Mejl on sandej", Markl koji živi u Meksiku, ispričao je da je prekinuo telefonski razgovor sa Harijem (33) pred venčanje, a nakon što mu je princ zamerio zbog objavljenih fotografija.

- Nisam nikako mogao da kontaktiram sa njom. Telefonski broj na koji sam zvao, više nije u funkciji. Od kraljevske porodice nikada nema odgovora i ne postoji adresa na koju mogu da joj pišem - kazao je on.

- Ne očekujem ni da je vidim niti da se čujem sa njom i to je OK - citiran je Markl u današnjem izdanju britanskog lista.

Iz Kesingtonske palate kratko je rečeno da na ovu priču nemaju komentar.

Izvor: Tanjug
Foto: The Sun - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.