Nišlijka Jana Radulović predstavlja Srbiju na takmičenju Miss Tourism World 2018.

- Tako je odlučila Kompanija Miss Yu, koja je jedina ovlašćena, između ostalih takmičenja, i za organizaciju zvaničnog izbora - Miss Tourism Serbia - saopštila je Vesna Jugović - de Vinča, vlasnica kompanije.

Više od 80 država planete okupiće se u septembru na ovom najvećem svetskom takmičenju u lepoti, kada je reč o turizmu.

- Našu zemlju, prirodne lepote, turističke mogućnosti u posebnoj etno stilizaciji i etno haljini, predstaviće studentkinja iz Niša Jana Radulović, koja je prošle godine pobedila kao oficijalna Miss Niša i Miss Južne Srbije. Prelepa Jana je potom kao finalistkinja zvaničnog izbora Miss Srbije, ušla u Top 5 i time osvojila pravo da ode na ovo prestižno planetarno takmičenje. Top 5 devojaka su svojevrsna reprezentacija Srbije u lepoti, i svaka od tih visokoplasiranih devojaka odlazi na svetska takmičenja - počev od Miss World, Miss tourism World, Miss Universe, Miss Earth, Miss Eco, Miss Intercontinental, Miss Grande... - objašnjavaju nam u kompaniji Miss Yu, koja već 23 godine producira i drži pomenute licence za Srbiju.

- Ovo su zvanična takmičenja u okviru svetske asocijacije lepote. Postoje i druga takmičenja u svetu, sličnih naziva, ali ona nisu zvanična i ne pripadaju takmičenjima na koja mi šaljemo naše predstavnice - navode iz Miss Yu.

Inače, Jana Radulović je od ove godine studentkinja Ekonomskog fakulteta u Nišu, upisana na budžet države Srbije, pod rednim brojem 1!

- Naravno da sam presrećna. Najpre sam se upisala, kao prva na listi Ekonomskog fakulteta, a onda putujem u Kinu, gde ću sa ponosom predstaviti turističku privredu, najatraktivnije destinacije Srbije i naše zemlje u celini. Naravno da ću uživati u tom putovanju i radovati se druženju i visokom plasmanu koji sam resila da postignem - kaže Jana Radulović.


Autor: Promo
Foto: Miss Yu/Promo

Pogledajte još