NEVESTA RUSKINJA! Milanka i Bogoljub Karić u subotu žene sina: Ceca peva mladencima?

Gala slavlju na crnogorskom primorju prisustvovaće oko 200 zvanica, rodbina i prijatelji porodice Karić, ličnosti iz javnog života i sveta biznisa, dok se iz Rusije sa mladine strane očekuje šezdesetak gostiju.

Bogoljub Karić naglašava da je presrećan što se ženi njegov naslednik i da je organizaciju svadbe prepustio sinu i ćerkama. Spekuliše se da će na svadbi pevati najveće srpske muzičke zvezde, među kojima i Ceca Ražnatović, prijateljica porodice Karić, koja se latila mikrofona i na venčanju Bogoljubove ćerke Danice.

- Sve je spremno, biće veličanstveno venčanje. Za mene i suprugu Milanku to je posebna radost. Za organizaciju svadbe su zadužena naša deca, ćerke Danica, Nadežda i Jelena, i sin Nebojša. Ja se tu ne mešam, bolje znaju od mene koga da zovu i ko će pevati. Koliko znam, sviraće se srpska, ruska, crnogorska i strana muzika. Imaću čast da budem i domaćin i gost na svadbi. Nećemo praviti nikakav spektakl, nismo takvi ljudi. Ali posle slavlja svi ćemo u more da napravimo pravo čudo - kaže Bogoljub Karić.

Bogoljubov sin Nebojša godinama živi u Moskvi, gde je upoznao buduću nevestu Kseniju koja sa njim radi u Karićevoj kompaniji.

- Mara i ja smo prezadovoljni snajkom i što se Nebojša konačno ženi. Sin nam je veliki profesionalac, poslovan čovek koji vodi našu kompaniju u Moskvi, treća generacija porodice Karić. Snajka je po struci ekonomista i bavi se kadrovskim pitanjima. Izabrala je najbolji kadar, našeg Nebojšu! Upoznali su se na poslu i u vezi su pet godina. Mogli su da imaju već petoro dece, ali nisu nas slušali. Svojevremeno sam poslao sina na školovanje u London, odatle u Ameriku, pa u Kanadu. Kada je sve to završio i vratio se, rekao sam mu da je vreme da se ženi, jer se mi na Kosovu ženimo sa 20 godina. Pitao me je zašto sam ga onda poslao na školovanje u Ameriku, jer tamo niko ne razmišlja o braku pre 40. Evo, došlo je vreme da ga ženimo - dodaje Karić.

Na pitanje zašto su odlučili da prave svadbu baš u Crnoj Gori, Bogoljub veli:

- U poređenju sa svetskim turističkim destinacijama, Crna Gora je jedna od najlepših. Lepša je od Monte Karla, Kariba, Kopakabane. Ovo je raj, gostoprimstvo na svakom koraku i ljubaznost. Crna Gora je kraljica Jadrana.

Ubrzo posle svadbe u Crnoj Gori, u crkvi u Beogradu venčaće sva Bogoljubova deca - Nebojša i Ksenija, Nadežda sa suprugom Dejanom Lazarevićem, Jelena i Goran Lazarević, i Danica sa Nikolom Stoilkovićem koji je na građanskom venčanju svom dodao i Karićevo prezime. Malo je poznato da su Bogoljubove ćerke Nadežda i Jelena udate za dva rođena brata, koji, kao i Karići, vode poreklo iz Peći.

Izvor: Novosti
Foto: bogoljubkaric/Instagram

Pogledajte još