DVOSTRUKA IGRA: Željko Mitrović spaja "Pinkove zvezde" i "Zadrugu"!

Trend da učesnici muzičkih takmičenja budu samo brojke, a članovi žirija glavne zvezde, od septembra će pokušati da promene čelnici televizije Pink. Prema njihovoj zamisli, budući pevači imaće priliku da pokažu svoj talenat, karakter i kompletan personaliti tako što će boraviti 24 sata u rijalitiju i na taj način sticati popularnost.

- Prošle godine nismo imali takmičenje "Pinkove zvezde" jer su svi resursi bili podređeni "Zadruzi" i smatrali smo da muzičko takmičenje ne bi dobilo dovoljno prostora. Naši gledaoci su tražili da što više prikazujemo "Zadrugu" i izašli smo im u susret. Pretpostavljamo da će tako biti i u narednoj sezoni, pa smo rešili da spojimo "Pinkove zvezde" s rijalitijem.

- Biće to jedan zanimljiv program za gledaoce, moći će da prate kako izgleda razvoj jedne muzičke zvezde, pripreme za takmičenje i još mnogo toge. Ovo je samo još jedno u nizu iznenađenja koja pripremamo za naše gledaoce - rekao je izvor s ružičaste televizije, dodajući da će žiri u "Pinkovim zvezdama" svake nedelje činiti različiti stručnjaci i poznate ličnosti.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Promo/RTV Pink

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.