NATAŠA BEKVALAC ISKRENO: Izašla sam iz zone komfora i ušla u zonu rizika!

Nataša Bekvalac vratila sa na muzičku scenu samo nekoliko meseci nakon što je na svet donela naslednicu Katju, a kada je ponovo stala pred publiku mnoge je zanimalo kako je u kratkom roku vratila perfektnu liniju.

Novosadska barbika je otkrila da je sada "mršavija jer se jedi" a zatim izjavila kako joj porodica daje snagu da hrabro nastavi život dalje, zbog čega se vratila u Novi Sad, s obzirom na to da je nakon porođaja prošla kroz težak period sa bivšim suprugom Lukom Lazukićem.

- Ja sam trideset godina živela u Novom Sadu. Mislim da je prirodno u periodima kada ti trebaju tvoji oko tebe, i kad ti treba porodična atmosfera, prirodno je vratiti se svojim korenima, tamo gde se najprijatnije osećaš i gde je najtoplije, a meni je to svakako Novi Sad. Kuća mi je tamo, tamo su mi roditelji i čini mi se da je Novi Sad nekako za odrastanje moje dece pitomiji i bolji za odrastanje - rekla je i dodala:

- Temelj svake osobe je porodica. Mi sigurno nismo savršena porodica, ali smo porodica koja se jako voli i koja ne da jedna na druge, a to se najviše pokazuje u kriznim situacijama koje uglavnom pravim ja - rekla je Nataša.

Pevačica je na oduševljenje brojnih fanova najavila i novu pesmu i iznenađenje za svoju publiku.

- Meni je uvek do muzike, vraćam se onom što najbolje znam da radim i tako se osećam sigurnije. Ne bih da pravim pompu, ali mislim da ćete svi biti iznenađeni. Izašla sam iz zone komfora i ušla u zonu rizika, pa šta mi Bog da - rekla je Bekvalčeva.

Izvor: Ekskluzivno/Nadlanu.com/N.P.
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još