VODITELJKA U CENTRU SKANDALA! Komšije žive u strahu: Slađana Tomašević nasrnula na predsednika skupštine stanara!

Voditeljka "Beogradske hronike" Slađana Tomašević napadnuta je pre oko dve nedelje na Dorćolu, pišu beogradski mediji.

Naime, voditeljku je ošamarila komšinica, inače ćerka upravnika zgrade, uglednog psihologa i profesora Bore Kuzmanovića, a do incidenta je došlo nakon što je Tomaševićeva, navodno pocepala papir sa oglasne table koji se ticao sastanka skupštine stanara.

Na sastanku je trebalo da se razgovara o nelegalnoj dogradnji Slađaninog stana i o načinu da se tome konačno stane na put.

Komšinica je tada u besu nasrnula na voditeljku, zbog čega je ova završila u Urgentnom centru.

Nakon vesti da je voditeljka napadnuta u zgradi u kojoj živi na Dorćolu, novinari su kontaktirali i stanare ove zgrade. Niko od njih ne osporava da je voditeljka dobila šamar, ali ipak otkrivaju drugu stranu priče.

- Naša agonija ne traje samo 15 dana, već više od godinu. Ipak, tada je sve kulminiralo i došlo je do šamara o kojem se piše. Do incidenta je došlo kada je naš predsednik skupštine stanara želeo da okači papir na oglasnu tablu koji se ticao poziva na sastanak skupštine stanara, a na kojem je trebalo razgovarati o voditeljki i konstantnom dograđivanju njenog stana. Po ko zna koji put, voditeljka je otela papir iz ruku profesora koji nosi štap i iscepala ga - ističe jedna komšinica iz zgrade, koja iz straha nije želela da otkriva svoj identitet.

Kako navodi, voditeljka je bila veoma bahata i bezobrazna. Vikala je na profesora koji je pitao: "Zar ćeš opet da cepaš papire Slađana?", a ona je odgovorila: "Pocepaću ga, ko mi šta može?" i nastavila da viče.

- U tom trenutku, ćerka predsednika skupštine stanara joj je u afektu, kako bi odbranila oca, "razlepila" šamar. Naravno ona je dramila, otišla je u Urgentni, a u zgradi se pokupilo toliko policije, kao da se desilo ubistvo. Naravno, voditeljka se uvek hvali kako ima jaka leđa, kako joj niko ne može ništa, spominje veoma zvučna imena. I izgleda da je tako, da joj zaista niko ništa ne može, jer mi godinu dana pokušavamo da je sprečimo da pravi cirkus u zgradi i da dograđuje stan sa svih strana, ali nikako da izađemo na kraj sa njom. Sad smo na sudu pa će se valjda nešto rešiti - dodaje stanarka ove zgrade.

Ostale komšije nisu želele da pričaju na ovu temu.

- Zaista ne smem da pričam o tome. Žena konstantno nabraja ko sve stoji iza nje, ja ne želim probleme. Pravi probleme u zgradi to je tačno, ali ja ne želim na tu temu da pričam - dodaje komšinica.

Ipak, jedan stanar ove zgrade, ispričao je šta se sve dešavalo tog dana, jer je on bio svedok događaja. Naravno i on je želeo da ostane anoniman, zbog svoje sigurnosti.

- Nasrnula je na čoveka koji je dosta stariji od nje, a koji je pritom veoma kulturan i fin. On ni u jednom trenutku nije povisio ton na nju. Ja sam bio tu kada joj je žena udarila šamar, i svi bi joj udarili da su se našli u toj situaciji jer je voditeljka izuzetno bezobrazno i bahato reagovala. Kako sam shvatio Slađana nije otišla u Urgentni centar jer je boleo obraz od udarca, već je sveže ubrizgala neki hijeluron, i od udarca joj je to odreagovalo na neki način, zaista se ne razumem - ističe stanar.

Kako kaže, nije prvi put da se tako ponaša, deset puta je cepala te papire.

- Nadograđuje stan, iako smo joj rekli nekoliko puta da se ne slažemo sa tim. Ovamo nam preti, plaši stanare kako ima jaka leđa. Cela zgrada je u strahu. Ona je valjda sada na letovanju, ne znam da li se vratila. Inače, mi ne smemo ništa više da pričamo na ovu temu, jer je slučaj predat sudu - dodaje on.

Voditeljka je saslušana u policiji, zajedno sa ženom koja ju je udarila. Međutim, ona nije bila dostupna da novinarima da odgovor na pitanja o incidentu i ispriča svoju stranu priče.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: RTS - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još