JEDVA TRPI BOLOVE: Rada Manojlović progovorila o zdravstvenim problemima!

Pevačica Rada Manojlović mora jednom nedeljno da posećuje lekara na privatnoj klinici zbog problema sa kojima se već godinama muči.

- Došla sam da lečim kičmu. Problem imam samo što sam lenja za sve u životu, pa tako i kada je zdravlje u pitanju. Taman počnem malo da se lečim, krene dobro i ja prestanem. Doktor kaže moraš da dolaziš češće, a ne jednom u šest meseci, a ja se opustim i sama sebi kažem dobro je ne treba više da idem i pogrešim. Rana se nikada ne izleči dovoljno, već toliko da mogu da funkcionišem. Kod doktora ću morati češće da dolazim. Možda me on spase Švajcaraca - kaže Rada Manojlović, koja ima u planu da poseti jednu privatnu kliniku u Švajcarskoj koja će joj rešiti zdravstvene probleme.

Prema njenim rečima, problemi joj se dešavaju već godinama.

- Trebalo bi da idem jednom nedeljno, pa onda kada bude bolje jednom mesečno. Da sam doktora Vladana slušala kada sam se prvi put ukočila pre tri, četiri godine, sigruno bih problem ranije rešila. Sada više to nije kičma, sada se širi i ka vratu. Provalila sam od čega su mi ti problemi. Kada putujemo i po deset sati spavam na jednu stranu, onda radi klima i dolazi do ukočenja, a kasnije bolova. Težak je naš posao - kaže ona.

S obzirom na to da je često viđamo u visokim potpeticama, te da radi najmanje tri puta nedeljno, Rada kaže da je nekada prinuđena da se oblači drugačije nego kako je publika navikla.

- Spolja gladac, iznutra jadac. Dajem sve od sebe. Da ne radim toliko, možda bih se više kočila. Ovako se razgibavam na nastupima, pa mi proradi cirkulacija. Svi misle da je meni super. Često sam nastupala u patikama, pa kažu: „Vidi budalu, šta je ona umislila, a niko ne zna šta je problem.” Nisam ja r’n’b ili rep pevačica, da furam taj fazon. Ljudi pomisle da glumim ludilo, jer znaju kako se oblače pevačice koje pevaju moju vrstu muzike - kaže Rada.

Pevačica uprkos tome se nije rešila štikli.

- I dalje ih nosim, protiv saveta lekara. Ne bi bilo lepo da sam svuda u patikama. Mislim da me publika ne bi normalno shvatila - kaže Rada.

Izvor: Kurir.rs/Blic
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još