PORODICA NA PRVOM MESTU: Viktorija Bekam progovorila o bračnoj krizi!

Porodica Bekam najnovijim snimanjem za časopis "Vogue" pokušala je demantovati navode o razvodu dugogodišnjeg braka. Uprkos idiličnim fotografijama i rečima podrške jedno prema drugom, Dejvid i Viktorija ponovno su uspeli zbuniti fanove i navesti ih na razmišljanje o njihovom odnosu.

Najnovije izdanje britanskog časopisa "Vogue" s naslovnice krasi nekadašnja pevačica, danas dizajnerka Viktorija Bekam u društvu sinova Bruklina, Romea, Kruza i najmlađe ćerkice Harper.

U velikom intervjuu poznata modna ikona otkrila je svoju stranu priče oko navodnog razvoda s dugogodišnjim suprugom Dejvidom, koji se porodici kasnije pridružio na ostalim fotografijama. Iako su ga iz nepoznatog razloga odlučili izostaviti s naslovnice, David je od supruge dobio samo reči hvale.

Oboje smo shvatili da smo mnogo jači zajedno nego kao pojedinci. Mislite li da bi ijedno od nas bilo u današnjoj poziciji da se nismo upoznali i ostali zajedno sve ove godine? Ključ je u porodičnom zajedništvu – objasnila je Viktorija na samom početku i tako odbacila navode o razvodu braka s nekadašnjim fudbalerom.

Mnogo samo snažniji, nas šest na okupu, nego što bi iko od nas bio kao individua. Svi poštujemo to zajedništvo koje imamo i to je naša tajna – nastavlja 44-godišnja Britanka o kojoj su poslednjih meseci svašta pisali strani mediji.

Vesti da se Bekamovi razove počele su kružiti početkom leta, a kao glavni krivac za raspad braka navodila se Dejvidova nevera. Kako je poznatom paru porodica uvek na prvom mestu, svoju su decu odlučili uputiti u probleme koje im mediji pripisuju.

Okupili su svoju decu i objasnili im kakve ružne glasine kruže o njima. I Dejvid i Viktorija su vrlo otvoreni i transparentni s decom i imaju sjajan odnos te su se pobrinuli da takve stvari ipak prvo čuju kod kuće, a ne od školskih kolega i prijatelja na igralištu – otkrio je blizak prijatelj poznatih supružnika te dodao kako su oni vrlo iskreni prema svojim naslednicima i zbog toga su danas tu gde jesu.

Izvor: Azra.ba
Foto: victoriabeckham/Instagram

Pogledajte još