Joy by Dior: Radost iz Diora predstavljen damama u Srbiji

Početkom ove nedelje je u prigodnom, romantičnom prostoru Dimond garden upriličena promocija novog parfema "Joy", modne kuće Dior za srpsko tržište.

Od samog osnivanja, kuća Dior posvećena je ženama i njihovoj sreći. Pojavom na modnoj sceni davne 1947. godine, pa sve do danas, suštinu i duh Diora odlikuje ženstvenost, luksuz i zadovoljstvo.

Dvadeset godina nakon promovisanja kultnog parfema "J’adore", u ovoj modnoj kući postojale su neprekidna potreba i želja za kreiranjem novog originalnog mirisa. Onakvog, koji bi predstavljao vizionarsko oličenje Dior ideala, suštinsku sreću u svim njenim oblicima.

Joy by Dior je upravo to - obećavajući spoj sreće, luksuza i glamura. Novi manifest ljubavi prema životu, neispričana priča, odraz svih nas, poklon svim ženama.

- Stvaranje novog Dior parfema predstavlja poseban događaj, kako za celu kuću Dior, tako i za mene samog. To bi trebalo da bude miris koji će ujediniti oba pola i koji će se podjednako svideti, kako muškarcima tako i ženama. On poseduje izraziti karakter, a dopada se mnogima. Imao sam sreću da njegovo ime znam od samog početka. I to kakvo ime! Kratko i vedro, otvoreno za sve mogućnosti - rekao je Fransoa Demaši, kreator Dior parfema.

Vanserijska glumica i lepotica Dženifer Lorens, zaštitno lice, JOY by Dior, mirisu daje svoj lični pečat.

Srpskoj promociji ovog novog Diorovog parfema prisustvovali su brojni predstavnici domaćeg javnog i kulturnog života, medija, modni kreatori i blogeri.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još