POČELE PRIPREME SRPSKIH MISICA U PORTO KARASU! Dr Feelgood: Bez zdravlja nema lepote!

Kandidatkinje za ovogodišnju Miss Srbije stigle su u ponedeljak u Porto Karas, gde će provesti dve nedelje na pripremama za finalno veče. Pored svih dnevnih aktivnosti - snimanja, vežbanja koreografije i brojnih edukacija takmičarki, obavezna je i fizička aktivnost za koju je zadužen dugogodišnji saradnik kompanije Miss Yu - Saša Plećević, poznatiji kao Dr Feelgood.

Iskoristili smo priliku da ga, u pauzi od mnogobrojnih obaveza na pripremama u ovom grčkom rizortu, upitamo kako izgleda jedan dan mladih lepotica koje se nadaju tituli najlepše Srpkinje za 2018. godinu.

- Suština je da sa devojkama radimo na njihovoj fizičkoj aktivnosti i pravilnom načinu ishrane. Poenta je da svaka finalistkinja, od prvog trenutka priprema u Porto Karasu, da svoj maksimum i iskoristi fizički potencijal. Pored obrazovanja, naš je cilj da one promovišu zdrav način ishrane i fizičku aktivnost. Moj cilj je da edukujemo devojke i da im takav način ishrane postane svakodnevica, a ne nešto što će poštovati samo tokom priprema. Svakog jutra radimo kompletan pregled merenja, a zatim trčimo po plaži ovog prelepog grčkog mesta. Sledi doručak koji mora da sadrži sve potrebne namirnice kako bi devojke ceo dan bile site. Nakon toga kreću fotografisanja, ali i edukativne radionice. Zaista se trudimo da svaki trenutak iskoristimo na pravi način. Ono što sve mlade devojke moraju da znaju jeste da gladovanje nije zdravo mršavljenje. A nama je zdravlje na prvom mestu, jer bez zdravlja nema lepote - rekao je Plećević za naš portal.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Janko Maslovarić; Zoran Mirčetić

Pogledajte još