HOROR U RIJALITIJU: Učesnik "Parova" izvadio pištolj pa ukućane i novinarku držao na nišanu

Benjamin Spahović je tokom emisije "Vruća stolica" na TV Hepi izvadio pištolj iz ostave i počeo da preti cimerima, ali i gostima - novinarima koji su mu postavljali pitanja.

Do incidenta je došlo kada mu je novinar s jednog portala pročitao nekoliko tvitova koji se tiču njega, a koji nisu bili nimalo prijatni. Benjamin je tada rekao: "Zapamtićete me svi", a onda se uputio ka ostavi, odakle je izašao sa pištoljem! Potom je postrojio ukućane i pretio da će ih ubiti. Dok su muškarci pokušavali da mu oduzmu oružje kojim je razjareno vitlao, žene su plakale i preklinjale ga da ih poštedi.

Spahović je pretio i specijalnim gostima, pa je tako muškarcima rekao da legnu, a zatim je novinarki iz produkcije s pištoljem uperenim u glavu poručio: "Ti ideš sa mnom, platićeš mi za sve njihove gluposti!" Benjamin je s novinarkom koja mu je služila kao talac pokušao da iskoristi priliku i pobegne iz vile.

Nekoliko muškaraca potrčalo je za MMA borcem, prvi Boža Milovanović, Igor Davidović i Đorđe, koji ga je jako udario u glavu. Benjamin je pao na pod i obezbeđenje ga je tada uhvatilo, a pištolj je odleteo ka drugom kraju vile. Neko od ukućana uzeo je oružje i predao ga čuvarima, a Spahovića su izveli iz vile. Nakon nekoliko sati u izolaciji, Benjamin je uleteo u vilu u nameri da se obračuna s Đorđem, koji mu je umalo slomio vilicu udarcem. Obezbeđenje ih je jedva razdvojilo, a Spahović je ponovo poslat u izolaciju i čeka se odluka produkcije šta će biti s njim.

Zasad nije poznato kako je prošvercovao oružje, za koje se ispostavilo da je replika. Pretpostavlja se da mu ga je neko uneo s garderobom, i to u delovima.

Najteže je talačku krizu podnela Dina Galorini. Ona je preklinjala Benjamina da baci pištolj i da ih poštedi. Dina je počela da plače i da se guši, pa su je cimeri izveli u dvorište na vazduh, a dobila je i injekciju i lek za smirenje.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Parovi Stream 1 - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još