"OSVETNICI 4": Kris Evans se pozdravio od uloge kapetana Amerike

Kris Evans je završio snimanje Avengers 4 (Osvetnici 4), ali je samim tim završio i sa ulogom Stiva Rodžersa, prvog "Osvetnika", kapetana Amerike. Tim povodom, na Tviteru se pozdravio od "MCU" (Marvel Cinematic Universe)

Tačka na spekulacije o stopiranju filma „Mezimica", sporazumno raskinut ugovor

Kris Evans je završio snimanje "Osvetnici 4", ali je samim tim završio i sa ulogom Stiva Rodžersa, prvog "Osvetnika", kapetana Amerike. Tim povodom, na Tviteru se pozdravio od "MCU" (Marvel cinematic universe).

- Zvanično sam završio sa snimanjem "Avengers 4". Bio je to najblaže rečeno emotivan dan. Svima ispred kamera, iza kamera, u publici, želim da se zahvalim za sve uspomene. Večno ću vam biti zahvalan - napisao je Evans, a prenosi IGN.

Evans je igrao američkog supervojnika u poslednjih osam godina, pritom tumačeći glavnu ulogu u sedam filmova iz MCU: Captain America: The First Avenger, The Avengers, Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, i na kraju Avengers 4, ne računajući brojne "cameo" pojave u drugim filmovima (Spider-Man: Homecomming, primera radi).

Iako boli, ovo nije neočekivana vest - još u martu Evans je za Njujork Tajms izjavio da najverovatnije neće obnavljati ugovor sa Marvelom nakon Avengers 4.

- Uvek je bolje sići sa voza pre nego što vas izguraju napolje - izjavio je tada Evans.

Naravno, kao i u stripovima, nijedan lik ne može zauvek da nas napusti (osim, po svemu sudeći, Kviksilvera u "Age of Ultron"), ali za sada su šanse da se Evans u budućnosti ponovo lati štita minimalne.

Do tada, gledaćemo ga u "Osvetnicima 4", 3. maja 2019. godine.

Izvor: Novosti online
Foto: Looper/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još