“OSVETNICI 4”: Kris Evans se pozdravio od uloge kapetana Amerike

Kris Evans je završio snimanje Avengers 4 (Osvetnici 4), ali je samim tim završio i sa ulogom Stiva Rodžersa, prvog “Osvetnika”, kapetana Amerike. Tim povodom, na Tviteru se pozdravio od “MCU” (Marvel Cinematic Universe)

Tačka na spekulacije o stopiranju filma „Mezimica”, sporazumno raskinut ugovor

Kris Evans je završio snimanje “Osvetnici 4”, ali je samim tim završio i sa ulogom Stiva Rodžersa, prvog “Osvetnika”, kapetana Amerike. Tim povodom, na Tviteru se pozdravio od “MCU” (Marvel cinematic universe).

Zvanično sam završio sa snimanjem “Avengers 4”. Bio je to najblaže rečeno emotivan dan. Svima ispred kamera, iza kamera, u publici, želim da se zahvalim za sve uspomene. Večno ću vam biti zahvalan – napisao je Evans, a prenosi IGN.

Evans je igrao američkog supervojnika u poslednjih osam godina, pritom tumačeći glavnu ulogu u sedam filmova iz MCU: Captain America: The First Avenger, The Avengers, Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, i na kraju Avengers 4, ne računajući brojne “cameo” pojave u drugim filmovima (Spider-Man: Homecomming, primera radi).

Iako boli, ovo nije neočekivana vest – još u martu Evans je za Njujork Tajms izjavio da najverovatnije neće obnavljati ugovor sa Marvelom nakon Avengers 4.

Uvek je bolje sići sa voza pre nego što vas izguraju napolje – izjavio je tada Evans.

Naravno, kao i u stripovima, nijedan lik ne može zauvek da nas napusti (osim, po svemu sudeći, Kviksilvera u “Age of Ultron”), ali za sada su šanse da se Evans u budućnosti ponovo lati štita minimalne.

Do tada, gledaćemo ga u “Osvetnicima 4”, 3. maja 2019. godine.

Izvor: Novosti online
Foto: Looper/YouTube-PrintScreen

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.