ODIGRAO 1000. MEČ U KARIJERI: Novak Đoković poklanja jubilej fanovima (VIDEO)

Novak Đoković objavio je na društvenim mrežama podatak da je u profesionalnoj karijeri odigrao 1000 mečeva.

Sat vremena bilo je potrebno Đokoviću da u jubilarnom, hiljaditom ATP meču vrati Zverevu za poraz u finalu Rima.

Plasmanom u finale Šangaja obezbedio je skok na drugu poziciju svetske rang liste, a ako u nedelju trijumfuje približiće se na svega 215 poena zaostatka od prvoplasiranog Španca Rafaela Nadala.

Najbolji srpski teniser objavio je nekoliko snimaka na svom Insta storiju, u kojima se zahvaljuje fanovima i svim ljudima koji su bili uz njega tokom karijere.

- Da pokušamo ponovo. Ovo je reakcija mog tima na moj četvrti ili peti pokušaj da snimim ovaj video – rekao je Novak kroz smeh i nastavio uspešno.

- Pozdrav svima iz Šangaja. Hvala svima na podršci, danas je odigran fantastičan meč. Dospeli smo u još jedno finale.

- Moji kineski fanovi dali su mi danas ovaj papir kada sam napuštao teren i na njemu napisali broj 1000. To je bio moj jubilarni meč i ja vam ga poklanjam. Zahvaljujem vam se što ste bili uz mene i jako sam ponosan.

- Izgleda nestvarno da sam odigrao toliko mečeva u svojoj karijeri. Srećan sam što se bavim sportom, koji toliko volim i što imam sjajan tim ljudi oko sebe.

- Hvala i mojoj porodici i svim bliskim osobama, koje su sa mnom kroz celu moju karijeru i koji su mi pomogli da postignem sjajan uspeh – rekao je Đoković vidno uzbuđen a zatim dodao:

- Volim vas ljudi!

- I vidimo se sutra! - bio je kratak, za kraj, pobednik današnjeg polufinala u Šangaju.

Autor: Nadlanu.com/B.M.
Foto: djokernole/Instagram

Pogledajte još