fbpx

Eucerin® Aquaphor - SOS nega za celu porodicu

Eucerin® Aquaphor višenamenska regenerativna mast - rešenje za brz oporavak suve, ispucale i iritirane kože odraslih i beba - sada vam je na dohvat ruke!

Nežna prema koži, idealna za lokalizovanu, ciljanu upotrebu, Eucerin®Aquaphor regenerativna mast klinički i dermatološki dokazano podstiče obnavljanje površinskog sloja kože, umiruje kožu, štiti je, omekšava i hidrira.

Od kada je prvi put predstavljena na američkom tržištu 1925. godine. Eucerin® Aquaphor regenerativna mast osvojila je i zadržala visoko mesto na listi omiljenih porodičnih preparata za univerzalnu negu i prvu pomoć. Posebno su joj verne mame, koje su zahvaljujući ovoj kremi rešile problem pelenskog osipa kod svojih beba. Od ove jeseni, Eucerin® Aquaphor regenerativnu mast možete pronaći i u našim bolje snabdevenim apotekama u manjem pakovanju od 45 ml, koje ne zauzima puno prostora, pa ga uvek možete imati pri ruci, i većem od 220 ml, idealnom da zadovolji potrebe cele porodice.

U čemu je tajna Eucerin® Aquaphor regenerativne masti?

Nekomedogena, bez parfema, konzervansa i antibakterijski aktivnih supstanci, Eucerin® Aquaphor regenerativna mast umiruje kožu, podstiče obnavljanje njenog površinskog sloja, štiti je, omekšava i hidrira. Nežna prema koži, idealna za lokalizovanu, ciljanu upotrebu, sadrži samo sedam sastojaka među kojima su pantenol, glicerin i bisabolol. Eucerin® Aquaphor regenerativna mast jedinstvena je po višenamenskoj ulozi: omekšava veoma suvu i ispucalu kožu, koja se često javlja na stopalima, kolenima i laktovima, pruža zaštitu od spoljnih uticaja i ubrzava oporavak manjih posekotina i blagih opekotina, efikasno umiruje i neguje osetljivu i iritiranu kožu odraslih i beba, rešava problem suve kože ruku i bolnih zanoktica i štiti kožu od esktremnih spoljnih uslova poput hladnoće i vetra, pogodna je za upotrebu i oporavak kože nakon dermatoloških tretmana, poput lasera i hemijskih pilinga.

Kako deluje Eucerin® Aquaphor regenerativna mast?

Poput obloga koje su “domišljale” naše bake formira nežnu, polupropustljivu zaštitnu barijeru omogućavajući koži da diše i sprečavajući gubitak vlage, umiruje kožu koja je iritirana, podstiče regeneraciju kože i oporavak površinskog, zaštitinog, sloja kože nadoknađujući lipide neophodne da bi koža obavljala svoju zaštitnu ulogu i pomaže u održavanju hidriranosti kože.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.