TEŠKO JE USKLADITI POSAO I OBAVEZE PREMA PORODICI: Jelena Đoković otvorila dušu i raznežila pratioce iskrenošću

Osim što je požrtvovana majka dvoje dece i uzorna supruga, nije tajna da je Jelena Đoković i uspešna poslovna žena i čelnica Fondacije Novak Đoković.

Porodica i posao iziskuju mnogo vremena, te ona, kao i mnoge majke, ne stiže da se posveti sebi, treninzima i drugim aktivnostima.

S tim u vezi ona je zatražila savet od drugih mama u istoj situaciji na Instagramu.

- Preduslov za sreću, a samim tim i uspehe je naša briga i ljubav prema sebi. Znam da ste zauzete mame, poslovne žene i partnerke, i jako me zanima kako držite sebe i vaše zdravlje na vrhu dnevnih ali i životnih prioteta? Imamo toliko uloga, a ni jednu od njih ne možemo uspešno da izvedemo ako se ne osećamo dobro. Koje su vaše tajne? Hvatam beleške!  - napisala je Jelena i raznežila pratioce svojom iskrenošću, ali i odsustvom straha da zatraži savet.

- Svesnost, povezanost sa sobom i prirodom, otvorenost za ono što je bilo i ono što dolazi. Poverenje u život. Priznanje kad je teško i zahvalnost. Igranje sa decom kao da sam dete. Istraživanje sveta sa njima. Sviranje i slušanje muzike. Vidjanje dragih ljudi i grljenje. Traženje podrške bez osećanja krivice. Oslanjanje na svog muškarca. Ponekad šoping, dobra serija ili omiljena čokolada, samo napred - uzvratila je jedna od mama koja se bavi psihoterapijom.

A kako vi postižete da obavite svoje obaveze?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: jelenadjokovicndf/Instagram

Pogledajte još