KRISTINA KOCKAR: Spremna sam za novu ljubav

Slobodan Radanović nedavno je u intervjuu za "Blic" istakao da mu je žao što nije u kontaktu sa bivšom suprugom, a Kristina Kockar tvrdi da je to više ne zanima.

- Pročitala sam šta je izjavio i ne znam šta bih rekla više na tu temu. Za mene je ta priča završena. Završena je "Zadruga", završen je moj brak i završena je priča sa Slobodanom - navodi pevačica i otkriva da je spremna za novu ljubav:

- Naravno, spremna sam za nešto novo. Trudim se sad malo češće da izlazim, i mogu reći da ima nekih ponuda - kroz osmeh kaže Kija.

Nakon pobede u rijalitiju Kiju prati ogromna popularnost, koja obično ume da uplaši i otera muškarce. Ipak Kockareva tvrdi da nema taj problem, kao i da muškarci nemaju predrasude o njoj.

- Što se tiče te slobode prilaženja muškaraca, to je sve relativna stvar, zavisi kako ko gleda na to. Momci se generalno plaše da priđu devojci, tako da nije ta popularnost sad neki faktor. Predsrasuda nemaju zato što sam obična devojka koja je ušla u rijaliti zbog neke specifične situacije i izašla iz svega toga i ne vraćam se na to - kaže atraktivna plavuša.

Kockareva se našla u žiži kad su se pojavile informacija da ima opaku bolest i da je uslikana na onkološkoj klinici.

- Dobro sam. Išla sam samo na rutinski pregled, i to je sve što imam da kažem na tu temu. Uostalom to je moja intima, zdravlje je zdravlje. Što se tiče momaka i svega, spajajte me sa kim god hoćete. Zdravlje je stvarno moja intimna stvar i to ću zadržati za sebe - iskrena je Kija.

Pobednica prve "Zadruge" kaže da ne stiže da prati novu sezonu rijalitija zbog mnogih obaveza, ali joj svakodnevno stižu informacije šta se dešava. Iako je poslednjih dana ponovo glavna vest neuravnoteženo ponašanje Lune Đogani, Kija tvrdi da je u pitanju samo još jedna loša gluma.

Retko kada pratim "Zadrugu". Nekad kad mi ostane uključen televizor, tada uhvatim, a nešto malo kad mi neko pošalje isečak na Instagramu, i to je to - navodi Kija i dodaje kako vidi Lunino nekontrolisano ponašanje i nervne slomove koje doživljava kroz svaku svađu u "Zadruzi":

- Loša gluma, i to je sve što imam da kažem na tu temu - navodi Kockareva.

Izvor: Blic
Foto: kija_kockar__official/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.