TO JE BILA MOJA PROPAST: Jovana Pajić iskreno o razvodu od Saleta Tropika i novoj ljubavi

Pevačica Jovana Pajić progovorila je o razvodu od muzičara Aleksandra Cvetkovića.

Jovana i Sale Tropiko dve godine kasnije održavaju prijateljski odnos zbog ćerki, a Pajićeva je sada otvoreno u emisiji "Ako Progovorim" na K1 televiziji govorila o tome kako je ona prošla kroz period razvoda i kako se tada osećala.

- U tom trenutku stvarno ne znaš ko ti glavu nosi. Iz jednog odnosa znaš da moraš izaći ukoliko sebe želiš da sačuvaš u nekom upotrebljivom obliku. Dok si u takvoj sredini i zajednici, od drveta ne vidiš šumu i tek kasnije, kada se izmakneš, vidiš šta ti je činiti. To je faza tela bez glave. Prilično je izazovno - rekla je Jovana i dodala:

- Rastem i ja sa decom u novoj ulozi. Razdvajanje mi je donelo novi fokus, prilično jasan. Apsolutno sam postala jača, nemam distrakcije, tešenja, upeglavanja. Ako imaš probleme, nalaziš način da se sa tim izboriš.

Na pitanje voditeljke Goce Tržan da li razmišlja o novoj ljubavi, Jovana je odgovorila da još uvek nije spremna.

- Otvorena sam za život. Muškarce ja odbijam, možda i nesvesno. Trenutno bildujem svoj život, radim na njemu. Nisam ostala u svom stanu, iselila sam se, rađam se iz pepela. Ne mogu da se fokusiram na nešto drugo. Subjektivni osećaj ove dve godine je tri meseca. Ne mogu sa nekim sada da razvijam zdrav odnos kada ja nisam zdrava - rekla je pevačica na K1 televiziji, te je otkrila ko joj je tada bio najveća podrška.

- Moje prijateljice su za mene završile pola posla, našle mi stan... Imam rupu u sećanju kada se radi o tom trenutku. Možda bih ostala u tom fetus položaju, ali je postojao neko ko je video moju propast. Ni u besu nisam imala ispade pred decom, uvek sam zamišljala kako bi to mene rascepalo, vodila sam računa. Bila sam sklona tome da peglam priču, iz tog straha kako to na njih može da utiče.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: jovana___pajic/Instagram

Pogledajte još